Bekijk grote foto's
Ontdek de Veluwe vanaf dit Vakantiepark
Binnenbad met glijbaan
Wellness, beautysalon
Online-Supermarkt
Fun & Entertainment-programma
Apeldoorn, Hoenderloo
Brasserie op het park
Heuvelachtig landschap

Boek Landal Miggelenberg bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Miggelenberg, Gelderland

Ben je op zoek naar ruimte, rust en natuur in Gelderland? Op Landal Miggelenberg op de Veluwe liggen de bungalows zo ver uit elkaar, dat je het gevoel hebt als enige midden in de natuur te leven. Vanuit je tuin stap je zo het bos in. Hier zijn wel buren: de bosbewoners en klein wild. Wie liever het grotere wild bekijkt, moet vroeg uit de veren. Ben je minder vroeg op in de ochtend en wat sportiever ingesteld, verken de Veluwe dan eens per mountainbike en maak een culturele tussenstop bij het Kröller-Müller Museum. Voor de kinderen is er een Avonturenhof; een speellandschap, dassenburcht met waterspelen leidt naar een spannend eiland met een heuse bomenburcht. Spelen in de vrije natuur was nog nooit zo leuk.

Kindervoorzieningen
Zo is er buiten een Speellandschap met Palenbos (klimconstructie met touwbrug) en Avonturenhof, een air trampoline, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels, een dierenweide en divers speeltuintjes verspreid op het park. Binnen vind je de speelhoek met speeltoestel, ballenbak en interactieve wand, de bowlingbanen en een zwembad met apart kleuterbad en waterattracties. Heerlijk om even een paar baantjes te zwemmen en daarna in de Whirlpool te ontspannen. En heb je trek na een dag buiten dan kun je in de kas van de Brasserie terecht voor een hapje en een drankje.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

Het Avonturenhof en Palenbos
Het Avonturenhof is een groot speeldomein. Zo zijn er een avonturenpad met glijbanen en ondergrondse gangen. Ook is er een burcht omheind door water, waar alleen met loopbruggen overheen te komen is. Bij de burcht is er een klimconstructie met touwbruggen en kabels.

In de omgeving
Midden in de bossen bij Hoenderloo ligt Landal Miggelenberg als perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Je wandelt vanaf het park zo de natuur in. 's Morgens vroeg het De Hoge Veluwe oplopen en de kans dat je er een edelhert tegenkomt is best groot. De kinderen leven zich zeker uit bij De Koningin Juliana Toren in Apeldoorn, die vlak bij het bungalowpark ligt. Ben je klaar voor een ritje in de stoomtrein of een workshop papier maken in Loenen? Verantwoord, gemakkelijk en lekker vakantieboodschappen doen kan in de ParkShop op Landal Miggelenberg. Onder andere verse ingrediënten, duurzame en streekproducten en zelf scheppen en tappen voor minder verspilling van verpakkingen. Ook nog leerzaam voor kinderen!
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Miggelenberg!


Aanbieders op Landal Miggelenberg

Landal GreenParks verhuurt op Landal Miggelenberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs