• Beoordeling toevoegen ▷ 8.2
 • Kleine campingS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Vakantiepark in de Eifel bij Rursee
  Kindvriendeliljk vakantiepark
  Binnen- Buitenbad
  Wifi gratis maar beperkt
  Wandelen, Nationaal Park Eifel
  Phantasialand, Valkerij Hellenthal
  Monschau, Aken bezoeken
  Rust, ruimte en natuur
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Landal Eifeler Tor?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Over camping Landal Eifeler Tor, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Het vredige Heimbach in de Eifel, dat ook de titel 'Nationalparkstadt' draagt, biedt alles om je vakantie naar eigen wens in te richten. Landal Eifeler Tor ligt op een heuvel, omgeven door een adembenemend uitzicht op de rivier de Ruhr.

  Vanaf een heuvel aan de rand van het Nationaal Park Eifel krijg je een heerlijk gevoel van vrijheid. Ga aan boord van een rondvaartboot of verken de omgeving op een comfortabele elektrische fiets. Maak met de boswachter een spannende wandeling, rust uit op het strand of maak een heerlijke zeiltocht. Schilderachtige, gezellige stadjes zoals Heimbach en Monschau bieden veel mogelijkheden tot ontspanning. Kortom: in de natuur rondom Landal Eifeler Tor komt iedereen op zijn eigen manier tot rust.

  Omgeving van het park
  De Eifel kent veel prachtige plekjes, maar voor Landal Eifeler Tor hebben we ongetwijfeld een van de mooiste gevonden. De natuur straalt hier nog een mystieke fascinatie uit, met kleine, afgelegen beekdalen, bizarre rotsformaties en door de wind geteisterde bergen. Het mag geen verbazing wekken dat er vele legenden worden verteld over de talloze burchten en ruïnes, die getuigen van de eeuwenlange aanwezigheid van Romeinen en monniken. Breng een bezoek aan schilderachtige en gezellige stadjes als Heimbach en Monschau. Ook sportievelingen kunnen zich uitleven: o.a. wandelen door de ongerepte natuur van het nabijgelegen nationale park, kanovaren, waterfietsen of zeilen op de Rursee.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Eifeler Tor!


  Aanbieders op Landal Eifeler Tor

  Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Eifeler Tor chalets,bungalows of appartementen (Appartementen en vakantiebungalows tot 12 personen).
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs