Lago Maggiore Village

8.0
Middel
direct
Fijne gezinscamping
Direct aan het Lago Maggiore, zuidwestkust
Kindvriendelijke camping
Animatie en activiteiten in hoogseizoen
Zwembad met glijbaan
Sportvoorzieningen, tennis, voetbal
Tafeltennis en sporttoernooien
Vergeet opblaasboot/luchtbedden niet

Boeken op camping Lago Maggiore Village? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Lago Maggiore Village

Over camping Lago Maggiore Village, Piemonte

Camping Lago Maggiore Village is een gezellige 4 Sterren camping, direct gelegen aan het Lago Maggiore, aan de mooiste kant van het meer. Deze regio heeft een exotische begroeiing met mooie palmen en andere uitheemse planten. Hierin ligt camping Lago Maggiore, mooi onderhouden en slechts 3 km. van de stad Arona.

Op deze kindvriendelijke camping kun je terecht voor een onvergetelijke vakantie tussen het meer, heuvels, bergen en historische steden; er heerst een echte Italiaanse sfeer; ook Italianen komen hier graag om hun weekend door te brengen.

Voor waterpret kun je terecht in het zwembad, maar ook in en op het Lago Maggiore. Vanaf het terrein heb je direct toegang tot een goed uitgerust strand; groot gazon met twee kleine zandstrandjes. Deze gezellige familiecamping heeft een fijn zwembad met glijbaan, een kinderbad en een ligweide.
Op deze kindvriendelijke camping worden allerlei leuke spelletjes en sporttoernooien georganiseerd in het hoogseizoen. Verder zijn er op de camping uitstekende faciliteiten zoals een tennis- en voetbalveld, tafeltennistafels en een bar/restaurant met gezellig terras. Even buiten de camping vind je diverse winkels, barretjes en restaurants.

Vanaf de camping kun je leuke vakantie-uitstapjes maken. Denk hierbij aan de steden Stresa en Orta. Huur een keer een boot of ga met de trein vanaf Arona of Dormeletto naar Milaan. Je kunt met een kabelbaan naar de Mottarone vanwaar je zult genieten van de mooiste vergezichten.

Ben je op zoek naar een mooie lodgetent met sanitair of smaakvol ingerichte safaritent, kijk dan eens naar de lodgetenten van Vacanceselect op camping Lago Maggiore en de fijne luxe lodge/safaritent van Roan en Go4Camp.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lago Maggiore Village!


Boeken op Lago Maggiore Village

Op camping Lago Maggiore Village zijn veel verhuurders te vinden.
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en De Jong Intra. Diverse organisaties verhuren comfortabele safaritenten op camping Lago Maggiore Village. Glamping is het nieuwe kamperen!
Vacanceselect verhuurt hier lodgetenten (Lodgetent Camp3Relax max. 5 pers.).