Bekijk grote foto's
Kleine minicamping met safaritent
Muzieksessie bij het kampvuur
Opzet zwembad buiten
Barbecue avonden
Wandelen, fietsen
De stenen van Jaumâtres
De Boussac vallei
Diverse lokale marktjes bezoeken

Boek La Cour d'Enchère bij:

 SAFARITENTEN


Camping La Cour d'Enchère, Auvergne

Camping La Cour d'Encher ligt in de Auvergne en heeft hierdoor mooie vergezichten over het Franse platteland. Een plek om achterover te leunen en gewoon te genieten. Op deze camping met prachtige vergezichten zal je je ogen uit kijken. De streek Allier heeft veel te bieden zoals middeleeuwse dorpjes, kastelen en historische steden en dat alles in een bijzonder mooi landschap van heuvels, rivieren en boeren bedrijven. Een fijne vakantieplek om je wandelschoenen aan te trekken of een sportieve fietstocht te maken.

Wat is er te doen op camping La Cour d'Enchere?
Wakker worden en ontbijten met vers brood en kakelverse eieren. Dat is heel normaal op deze leuke en gastvrije kleine groene camping. Hou je van een avond muziek rondom het kampvuur? Misschien zijn er wel muzikanten die de Barbecue-avond muzikaal willen begeleiden? Zo maak je leuke nieuwe contacten met de andere gasten. Wil jij na een dag wandelen even afkoelen dan staat er op de camping een groot opzet zwembad.

De omgeving van camping La Cour d'Enchère is veelzijdig
Hou je van cultuur snuiven dan kun je de Chapelle Saint Rémy bezoeken. Dit is een kapel die werd gebouwd in de XIIe eeuw op de plaats van een nog ouder bouwwerk dat vermoedelijk terugging tot de Merovingische periode. Even wat minder geschiedenis en gewoon even wat spulletjes bekijken? Je kunt in de omgeving van jouw vakantie-adres diverse leuke lokale marktjes bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Cour d'Enchère!


Aanbieders op La Cour d'Enchère

Vodatent verhuurt op camping La Cour d'Enchère safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs