Camping op 3 km van mooie stranden
Gezellige pub en snackbar
Hoogseizoen animatie kinderen
Logeren in safaritenten met eigen sanitair
Fietsen en wandelen
Golfbaan naast de camping
Wadlopen
Hollum, Buren, Nes
3 km

Boek Koudenburg bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Koudenburg, Waddeneilanden

Op het waddeneiland Ameland ligt Recreatiepark Koudenburg. Hier begint een heerlijke eilandvakantie voor het hele gezin. De kleinschalige camping ligt aan een golfbaan, vlak bij het strand, de vuurtoren het kleine dorpje Hollum. Je logeert hier in een compleet ingerichte safaritent met eigen sanitair en je huisdier (max. 2) is tegen betaling ook welkom.

Een camping met fijne voorzieningen op een topplek
Een kindvriendelijke camping waar ze kunnen afspreken met nieuwe vriendjes in de speeltuin, Dat wordt springen op de trampoline of wedstrijdje rijden op een van de skelters. Zin om Ameland op de fiets te verkennen, huur dan een E-chopper of E-bike op de camping. En na een dagje strand of fietsen kun je tijdens de zomermaanden op het terras van de gezellige Ierse pub even nagenieten, met een lekker drankje, van de dag op Ameland. En dat allemaal terwijl de kinderen zich vermaken in de leuke speeltuin. In de zomermaanden worden op recreatiepark Koudenburg ook leuke activiteiten aangeboden.

Ameland ontdekken en genieten
Op Ameland kun je alle kanten op, fietsen, wandelen en stranden bezoeken. De stranden op Ameland liggen vooral aan de noordzijde en deels aan de westzijde. Ameland is dan ook een fijne watersportplek, wat dacht je van kajakken, suppen, strandzeilen of kitesurfen?
Het strand bij Hollum is wel een van de mooiste stranden. Hollum is een klein charmant plaatsje met een rijk verleden en ligt op loopafstand van camping Koudenburg. Bezoek hier de gezellige winkeltjes en gezellige restaurants. Beklim ook de vuurtoren in Hollum en geniet van het uitzicht over heel Ameland. Verder is een bezoek aan het Maritiem Centrum leuk voor het hele gezin. Woon een demonstratie van de paardenreddingsboot bij en verbaas je over wat de paarden in hun mars hebben. Voor een bijzondere ervaring is wadlopen op Ameland een aanrader. Bij het VVV Ameland kun je terecht voor diverse wadexcursies.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Koudenburg!


Aanbieders op Koudenburg

Vodatent verhuurt op camping Koudenburg lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs