Terrassencamping in Noord Duitsland
Buitenbad/binnenbad tegenover camping (€)
Hoogseizoen uitgebreid animatie
Wandelen, fietsen, watersporters

Boek Knaus campingpark Wingst bij:

 STAANPLAATSEN

Camping Knaus campingpark Wingst, Niedersachsen / Harz

Zoek je een camping in Niedersachsen in het Noorden van Duitsland? Camping Knauspark Wingst ligt 30 min. van de Noordzee en is terrasvormig aangelegd, het grasland en een meertje om te vissen geven camping Wingst een idyllische sfeer.

Een terrassencamping in Noord-Duitsland
Campingpark Wingstligt ligt dichtbij een vakantiedorpje, aan de rand van een bosgebied en is op sommige plekken door dichte heesters en boomrijen begrensd. Natuurlijk zullen kinderen het hier ook naar hun zin hebben. Op de camping is een speeltuin en minigolf.
Gasten van camping Wingst hebben gratis entree tot het naburige zwembadcomplex, het tegenover gelegen speel- en sportpark en de dierentuin in Wingst. Ook is er een sport- en spelpark met een zomerrodelbaan op korte afstand van de camping.

Wandelen, fietsen en watersport
Liefhebbers van watersport, natuur en interesse in milieu en ecologische landbouw kunnen hier hun hart ophalen.
Het afwisselende landschap van de Wingst met bossen, weiden en meren nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten. Vanaf de camping is het ongeveer 30 minuten rijden naar de Noordzee, en in een dagtocht zijn de steden Stade, Bremen, Hamburg en de streek helgoland gemakkelijk te bereiken.--Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Wingst!


Aanbieders op Knaus campingpark Wingst

camping Knaus campingpark Wingst biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Suncamp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Suncamp, Gebetsroither en VacanceSelect verhuren luxe stacaravans. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs