Knaus campingpark Hennesee

7.0
Middel
200 m
Camping in een glooiend landschap
Op korte afstand van stuwmeer
Overdekt zwembad
Welness: sauna, zonnebank
Op 20 km. golfbaan
Wandel- en fietstochten, watersport

Boeken op camping Knaus campingpark Hennesee? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Knaus campingpark Hennesee

 

Accommodaties op camping Knaus campingpark Hennesee

Over camping Knaus campingpark Hennesee, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

In het land van de 1000 bergen, midden in het Hochsauerland tussen de natuurparken Ansbergerwald en Homert ligt deze 5-sterren Knaus camping Hennesee aan de Oostkant van de Hennesee. De camping is mooi opgezet in een glooiend landschap. Vanaf de camping loop je zo naar het stuwmeer de Hennesee.

Het verwarmde binnenbad met sauna en solarium op camping Hennesee is bij elk weertype leuk, en het stuwmeer van camping Hennesee is ideaal om vele verschillende watersporten te beoefenen. Het verwarmde overdekte zwembad, kinderspeelruimte, tafeltennis en speeltuin zorgt voor vertier voor jong en oud. Tegen betaling kun je gebruik maken van sauna en zonnebank. Op de camping zijn fietsen te huur en er is een minigolfbaan op ca. 8 km. Een fijne camping voor alle leeftijden. Vanaf de camping kun je uitgebreid fietsen en wandelen.

Het centrum van het stadje Meschede is gelegen op ongeveer 8 km van de camping. De toeristische centra Winterberg en Willingen zijn binnen half uur te bereiken.
Camping Hennesee is bovendien ook het ideale startpunt om de mooie omgeving met bergen, graslanden, bossen, meren en veel leuke vakwerkdorpjes te verkennen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Knaus campingpark Hennesee!


Boeken op Knaus campingpark Hennesee

Stacaravans worden hier verhuurd door Albatross (Stacaravan AL-Premium 3 slk, AL-Premium 2 slk). Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.