Knaus campingpark Hamburg

Klein
Camping bij Hamburg gelegen
Bezoek aan Hanzestad Hamburg
Reeperbahn, Tierpark Hagenbeck
Oude Elbetunnel

Boeken op camping Knaus campingpark Hamburg? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Knaus campingpark Hamburg, Schleswig-Holstein

Het nieuwe KNAUS campingpark Hamburg ligt slechts enkele kilometers buiten het centrum van Hamburg dicht bij de autobaan A7, de verbinding naar Scandinavië. De goede aansluiting van het campingpark naar de A7 maakt een snelle heenreis en vertrek mogelijk. De camping is van de weg afgesloten met een geluidscherm.

Het centrum van Hamburg ligt enkele minuten van de camping via het openbaar vervoer. Je kunt kiezen uit bus of metro.

Het campingpark beschikt over een modern servicegebouw met sanitaire voorzieningen, o.a. met een ruimte om baby's te verschonen, een voor gehandicapten geschikt toilet en douche, wasmachines en drogers en een TV-ruimte en voor de kinderen is er tafeltennis, een speeltuin en velden voor balspelen.
Ook in de goed uitgeruste zelfbedieningswinkel wordt voor de kampeerders gezorgd. De directe nabijheid van IKEA geeft de gasten de kans in het restaurant van de winkel voordelig en goed te eten, maar ook te shoppen.

Op het ca. 30.000 m² grote terrein van het campingpark zijn er 145 staanplaatsen (ca. 100 m² / staanplaats). Voor groepen zijn er ruimtes voor evenementen. Daarmee wil men in het bijzonder de bezoekers van beurzen en congressen bereiken.

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland. Hamburg is een fantastische stad voor een mooi bezoek. Door haar ligging aan de Elbe heeft de stad een rijk maritiem verleden. De haven van Hamburg is daarom een van de grootste toeristische attracties van de stad. En wie kent niet de Reeperbahn in St. Pauli, het hart van het uitgaansleven. Dat Hamburg tevens de op een na rijkste stad van Europa is, merk je als je gaat shoppen in de designerstraat Neuer Wall. Neem ook een kijkje in de oude Elbetunnel. De wanden zijn gedecoreerd met Terracotta tegels waar afbeeldingen op staan die betrekkingen hebben op de Elbe. Sla tenslotten ook de beruchte Reeperbahn niet over, deze lange straat is een fantastische uitgaansgelegenheid. Er is hier nog een Beatlesplatz, omdat de Beatles in een van de zijstraten van de Reeperbahn hun eerste buitenlandse optredens hadden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Knaus campingpark Hamburg!


Boeken op Knaus campingpark Hamburg

Suncamp verhuurt op camping Knaus campingpark Hamburg stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs