500 m

Boek camping Kim's bij:

camping Kim's, Costa Brava

Camping Kim's is een gezellige gemoedelijke camping die je met open armen zal ontvangen. De familie Kim zal er alles aan doen om uw verblijf op de camping zo fijn mogelijk te maken. De plaatsen op deze terrascamping zijn voorzien van veel schaduw waardoor u na een dagje aan het strand of zwembad heerlijk kunt bijkomen. De camping heeft twee zwembaden, een grote en een kleine speciaal voor kinderen. De camping ligt op 10 minuten van het prachtige strand van Lla Franc.

Gelegen op een van de rustigste plekjes van de Costa Brava en onder prachtige pijnbomen, biedt Kim's Camping zijn kampeergasten alle comfort en services van een 1ª klas camping aan; zwembaden, supermarkt, bar, restaurant, grill, schoon sanitair, animatie, feestjes, speeltuinen, sportvelden, enz.
Midden in de natuur en in een prachtig groen landschap gelegen, aan de kust met spectaculaire zee bodem, zal dit de perfekte plaats zijn voor uw vakantie.

Bovendien volop gelegenheid voor excursies, fietstochten en alle watersporten en dan met name duiken is zeer populair bij de eilanden die voor de kust van Lla Franc liggen.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Kim's!


Aanbieders op Kim's

Vacanceselect verhuurt op camping Kim's stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs