Camping aan de rivier de Clerve
U-vormig gelegen aan de oevers
Bistro op de camping
Kindvriendelijk, ruimte en speeltuin
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Luxemburg.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Kautenbach bij:

 TENTEN
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Kautenbach


camping Kautenbach, Luxemburg

Overnachten in Luxemburg op camping Kautenbach betekent volop genieten. Camping Kautenbach ligt in de prachtige Luxemburgse Ardennen, verborgen in een schitterend groen dal aan de oevers van de Clerve.

Een gastvrije vakantieplek in Luxemburg
De mooie natuurlijke ligging in de Luxemburgse Ardennen is een waar genot voor natuurliefhebbers en gasten die rust en ruimte prefereren. De camping heeft een fijne sfeer en voor een hapje en een drankje kun je ook op de camping terecht. De Bistro op de camping verwent haar gasten graag met culinaire verwennerijen. Ook gezinnen voelen zich hier meer dan welkom. De ruimte biedt genoeg speelmogelijkheden voor de kinderen. Ze kunnen zich helelmaal uitleven in de beek, in het bos of in een van de twee speeltuinen op de camping.

Kamperen bij camping Kautenbach
Deze middelgrote camping heeft ruime kampeerplaatsen en diverse verhuuraccommodaties. Door de U-vorm van het kampeerterrein zie je slechts een deel van de camping, wat de camping een intiem en sfeervol karakter geeft.

Camping Kautenbach is een echte gezinscamping
Zowel jong als oud vermaakt zich uitstekend op het kampeerterrein. Kinderen kunnen dammetjes bouwen en pootjebaden in de rivier, en er zijn twee speeltuinen, een springkussen, speeltoestellen, een volleybalveld, pingpong- en tafelvoetbal en een trapveldje. Daarnaast kun je natuurlijk in de bosrijke omgeving wandel- en mountainbiketochten ondernemen. In het hoogseizoen verzorgt een enthousiast animatieteam leuke activiteiten.

Genoeg te doen in Luxemburg
In deze regio liggen zoveel leuke plaatsjes maar Vianden, Diekirch, Esch-sur-Sûre en Ettenbrück moet je zeker in je vakantie-agenda zetten. Een dagje Vianden betekent lekker wandelen door de smalle straatjes. Het voelt alsof je terug in de tijd wordt geworpen. En wil je alles van grote hoogte zien pak dan de kabelbaan en geniet volop van het uitzicht op Vianden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Kautenbach!


Aanbieders op Kautenbach

ANWB Camping verhuurt op camping Kautenbach chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs