Karda Beach

7.6
Klein
100 m
Eiland Corfu ontdekken
Op loopafstand van het strand
Proef de heerlijke Griekse gerechten in het restaurant
Tafeltennis toernooi organiseren
Even lekker afkoelen in het zwembad
Gezellig winkelen in Dassia

Boeken op camping Karda Beach? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Karda Beach, Corfu

Camping Karda Beach ligt op het prachtige Griekse eiland Corfu, op ongeveer 12 km van hoofdstad Kerkyra. U kampeert hier op maar 100 meter van het bekende kiezelstrand van Dassia. Dat levert een luxeprobleem op: kiest u voor een lekkere duik in de Middellandse Zee of toch maar zwemmen in het zwembad op de camping, met een ondiep deel voor de kleintjes en rondom mooie palmbomen en ligbedden om extra van de zon te genieten.

De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd. Er is een restaurant, een bar en een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Bij de receptie kunt u scooters huren voor avontuurlijke tochten over het hele eiland. Internetvoorziening aanwezig.

Corfu is ook een heerlijk vakantie-eiland als u van swingend uitgaan of een gezellig terrasje houdt. Lekker buiten op een veranda uit eten met vooraf een glaasje ouzo is hier ook een feest. U bereikt Corfu met de ferry vanuit de haven van Igoumenitsa in West-Griekenland.
Deze snelle verbinding vertrekt elk uur en hiervoor hoeft niet gereserveerd te worden. U kunt er voor kiezen om over te steken naar het noorden van Griekenland vanuit de Italiaanse havens in Bari of Ancona. Alleen de reis naar Corfu is dan al een belevenis!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Karda Beach!


Boeken op Karda Beach

Camping Karda Beach heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Happy Camp. Verder verhuurt Suncamp op deze camping bungalow 1 slk. max. 4 personen. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.