Bekijk grote foto's
Gezellige familiecamping
Zwembad met peuterbad
Mooie bosrijke omgeving
Hoogseizoen animatie
Safaritent met sanitair

Boek Jocomo Parc bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Jocomo Parc, Belgisch Limburg

Aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen ligt viersterrencamping Jocomo Parc. De locatie bij dit grote natuurgebied en op korte afstand van de stad Maastricht is ideaal voor een fijne vakantie met kinderen. De voorzieningen op deze camping zijn ruimschoots aanwezig.

Een fijn zwembad voor het hele gezin
Behalve het fijne zwembad met peuterbad is er ook een roeivijver, dus volop waterpret op de camping. Wil je lekker actief bezig zijn dan kan dat ook op de camping zelf. Van tennissen tot een potje Jeu de Boules. De camping heeft diverse speelgelegenheden voor kinderen, waaronder een speeltuin naast het restaurant. Wel zo makkelijk als je vanaf het gezellige terras de kinderen ziet spelen. Tijdens het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten.

Logeren in een safaritent met sanitair en de Hoge Kempen ontdekken
Jocomo Parc is de ideale uitvalsbasis om het nationaal Park Hoge Kempen te ontdekken. Dit is een prachtig natuurgebied van 5700 hectare met onder andere uitgestrekte dennenbossen en ongerepte beekvalleien. Wil je een dagje uit? Maastricht ligt slechts op 10 kilometer van jouw vakantieadres en is een geweldige stad om te bezoeken. Op 18 km afstand ligt Wijnkasteel Genoels-Elderen, met prachtige wijnstuiken, ook zeker een bezoekje waard!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Jocomo Parc!


Aanbieders op Jocomo Parc

Vodatent verhuurt op camping Jocomo Parc lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs