Ile du Rhin

7.7
Klein
direct
Camping tussen Colmar/Firbourg
Tussen Kanaal Elzas en Rijn
Boottochten, wandelen langs oever
Op 500 m. ligt openluchte zwembad

Boeken op camping Ile du Rhin? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Ile du Rhin, Alsace (Elzas)

Camping Ile Du Rhin ligt bij het plaatsje Biesheim in de Elzas. Mooi gelegen in de Elzas halverwege de steden Colmar en Freiburg en tussen het kanaal van Elzas en de Rijn.
Een fijne camping om te ontspannen, de locatie ligt perfect voor fijne wandelingen langs de oevers en mooie boottochten. Of pak een bankje en geniet van de voorbijkomende schepen.

Zoek je afkoeling in een zwembad, dat kan want de camping ligt slechts 500 meter van een openluchtzwembad met spannende glijbaan. Van dit zwembad mogen de gasten van camping Ile du Rhin gratis gebruik maken. Aan de jongste bezoekers is ook gedacht in de vorm van een fijn speeltuintje en de ouders kunnen zich uitleven op een tennisbaan of een potje petanque spelen. Op de camping bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren. Wat is er nu leuker dan de omgeving verkennen op de fiets? Geen barbecue bij? Geen probleem de camping verhuurt barbecues en in het hoogseizoen kun je je dagelijkse boodschappen doen bij de kleine kruidenier op de camping. Geen zin om te koken? Dat hoeft geen probleem te zijn want in het hoogseizoen zijn er ook afhaalmaaltijden te bestellen.

Door haar ligging aan de Rijn maakt de Elzas-regio deel uit van de Boven-Rijnse Laagvlakte. Naar het westen toe gaat deze laagvlakte over in het heuvel- annex bergland van de Vogezen, dat gedeeltelijk in de Elzas ligt. De Elzas (Alsace) is een regio in Frankrijk, gelegen op de linkeroever van de Rijn en in het westen begrensd door Lotharingen. Het is onderverdeeld in de departementen Haut-Rhin en Bas-Rhin. De hoofdstad is Straatsburg. De Elzas ofwel de Alsace heeft een mooi gevarieerd landschap, met wouden en bergen tot uitgestrekte natuurgebieden met prachtige dieren.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ile du Rhin!


Boeken op Ile du Rhin

Camping Ile du Rhin heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Vacanceselect, Canvas Holidays en TUI verhuren luxe stacaravans. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Canvas Holidays.
 
 
 

Beoordelingen van camping Ile du Rhin
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.7
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Johan en Els - voorseizoen 2016, met partner
  11-06-2016
   Johan en Els
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • De ligging is perfect, de camping is netjes onderhouden, het personeel is bijzonder vriendelijk. Colmar Freiburg ligt allemaal op korte afstand zelfs fietsbaar.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  De Elzas ontdekken vanaf deze niet te grote camping.