Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Huttopia Royat bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Royat, Auvergne

Aan de voet van de Puy de Dôme, vlakbij het Parc Naturel des Volcans d'Auvergne ligt Royat, een elegante thermenstad. Camping Indigo/Huttopia Royat ligt midden in Frankrijk: het Centraal Massief in de Auvergne, in het vulkaanlandschap dat de Auvergne zo beroemd én zo bijzonder maakt, vlakbij het educatieve attractiepark Vulcania.

Op deze camping staat de natuur op nummer 1.
De meeste activiteiten die op deze kleinschalige camping plaats vinden hebben met de natuur te maken of spelen zich af midden in de natuur.

Viersterren camping Indigo Royat heeft ca. 220 plaatsen op een bosrijk terrein van ca 5 ha. De camping heeft een verwarmd zwembad.
Een heerlijke rustig familiecamping.

Het thermenwater van Royat heeft een temperatuur van 28°. Geniet van de weldaad van het water van Royat en ontspan in Royatonic, een thermoludiek centrum waar gezondheid, ontspanning en welzijn centraal staan. Op 4 km van Clermont Ferrand. Op 20 minuten van de camping ligt het attractiepark Vulcania.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Royat!


Aanbieders op Huttopia Royat

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Royat bungalowtenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...