Camping direct aan het strand
Kitesurfen, kanovaren, vissen, zwemmen
Speeltuin, volleybalterrein
Fietsverhuur (elektrische fietsen)
Activiteiten in hoogseizoen
Hoogseizoen Roulotte met snacks en een drankje
Golfsurfen, kanovaren, vissen
Ontdek de moerassen, leuke badplaatsen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Huttopia Noirmoutier bij:

 SAFARITENTEN
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Noirmoutier, Pays de la Loire / Vendée

Camping Huttopia Noirmoutier is een camping direct aan het strand van Les Sableaux op het eiland Noirmoutier. Het eiland is via een brug te bereiken. Wat een plek! Je wordt s'morgens wakker en je kijkt misschien wel direct over de zee uit vanuit je Toile & Bois tent. Of je kiest een van de andere glamtenten en wandelt s'morgens over het strand. Vanaf de camping kun je fietstochten over het eiland maken en je kunt zelfs een fiets huren op de camping.

Een dagje strand eindigen op het terras van het Snack-restaurant.
In de zomermaanden kun je op de camping genieten van lekker versgebakken friet en pizza. Geniet van een lekker hapje op het gezellige terras. Bestel je brood op de camping want de lokale bakker zorgt ervoor dat het brood elke ochtend weer vers afgeleverd wordt. Op de camping is een klein plekje ingeruimd voor wat kruideniersartikelen. Zodat je bij aankomst niet mis grijpt. Het dorp ligt op slechts 2 km. van de camping en hier vind je een bakker, supermarkt, bank en de VVV.

Zoutmoerassen, zon, zee en strand
Dit is echt het fietseiland bij uitstek. Tijdens je fietstocht kom je de oude zoutmoerassen tegen die tussen het dorp en de camping liggen. Dit is inmiddels beschermd natuurgebied en broedgebied van vele trekvogels. Een ander natuurgebied dat je tegenkomt is het bos van la Chaize. Een prachtig oud bos bestaande uit steeneiken en mimosastruiken en de schaduwrijke stranden.

Het eiland Noirmoutier staat bekend om de grote verscheidenheid aan landschappen, zo zijn er de uitgestrekte bossen, de zoutpannen, de oesterbanken en natuurlijk diverse gezellige havenstadjes zoals Noirmoutier-en-Île. De camping is een goede uitvalsbasis om dit mooie eiland te ontdekken. Breng ook zeker een bezoek aan het eiland Yeu. Watersporters halen hun hart op vanwege de diverse mogelijkheden in de directe omgeving van de camping.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Noirmoutier!


Aanbieders op Huttopia Noirmoutier

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Noirmoutier bungalowtenten, safaritenten, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs