Fietsen in Belgisch Limburg
Dagelijkse animatie in het hoogseizoen
Verse broodjes op bestelling
Kinderboerderij
Charmante familiecamping
Twee natuurgebieden in de omgeving
Mountainbike en fietsroutes
Antwerpen en Brussel bezoeken

Boek Het Swinnenbos bij:

 SAFARITENTEN

Camping Het Swinnenbos, Belgisch Limburg

Op de grens van Belgisch Limburg en Vlaams Brabant vind je een oase van rust op camping Het Swinnenbos. Deze charmante familiecamping was voorheen bekend als verblijfspark de Stille Kempen, maar is sinds 2020 in handen van nieuwe eigenaren die een frisse wind door het park laten waaien.

Centraal op het park vind je 2 mooie petanquevelden, waar vrij gespeeld mag worden. Ook is er een leuke kinderboerderij waar de kippen, hangbuikzwijnen, konijnen en cavia's rondlopen. Laat je kinderen hier kennis maken met deze vrolijke dieren, en verzorg ze samen met de eigenaren.

Kindvriendelijk
Gedurende het hele jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het entousiaste team. In het hoogseizoen is er zelfs een dagelijkse kidsclub voor kinderen van 5-12 jaar. Hier kunnen ze samen schilderen, schminken, karaoke of knutselen. Ook in het laagseizoen wordt er bijna elke vrijdag wel iets leuks georganiseerd. Dit loopt uiteen van een bingo avond tot darten of sjoelen.

Buiten de kinderboerderij vind je op de camping ook nog een leuke trampoline, een indoor speelruimte en diverse speeltoestellen.

Midden op de camping vind je ook nog de kantine van het park; 'T CanTinneke. Hier kan je een drankje drinken of gezellig met de overige gasten borrelen. In het hoogseizoen is de kantine van donderdag tot maandag open. Op bestelling kan je hier ook in de ochtend je broodjes ophalen, en er is uiteraard wifi aanwezig.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Het Swinnenbos!


Aanbieders op Het Swinnenbos

Vodatent verhuurt op camping Het Swinnenbos safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs