Camping direct aan groot meer
Veel sport/watersportmogelijkheden
Wandelen, sportief fietsen
Kanotochten en boottochten
Hoogseizoen animatie jong en oud
Kindvriendelijk: indianendorp, avonturenspeeltuin

Boeken op camping Havelberge? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Havelberge, Mecklenburg-Vorpommern

Campingplatz Havelberge am Woblitzsee is een leuke 4-sterren- familiecamping in het noordoosten van Duitsland, gelegen aan een prachtig meer (de Woblitzsee) van natuurgebied Mecklenburger Seenplatte. In de omgeving liggen nog veel andere meren. Een ideale vakantie om te zwemmen, watersporten te beoefenen of stevige wandel- en fietstochten te maken.

Om even helemaal tot rust te komen ga je de sauna in.
Doe je liever wat actievers? Maak dan een kano- of boottocht of ga gymmen, fitnessen, boogschieten, voetballen of (beach)volleyballen. Verder kun je ook een mountainbike huren en een stevige fietstocht maken.

Het animatieteam heeft leuke activiteiten op het programma staan. Wat dach je van vermakelijke shows, disco, optreden van bandjes en bingoavonden? Ook kinderen worden geanimeerd, met onder andere spelletjes en wedstrijdjes. Er is ook een heus indianendorp en een avonturenspeeltuin waar ze heerlijk kunnen spelen. Hier kunnen ze ook overnachten en leren ze boogschieten! Helemaal leuk zijn de trampolines. Een nieuw klimparcours tussen de bomen zorgt voor vele avonturen..
Op camping Havelberge is een internetmogelijkheid en WiFi punt tegen betaling.

Ook buiten de camping is genoeg te doen, zo kun je bijvoorbeeld naar het vogelpark in Marlow of het Slavendorp in Neustrelitz. Op anderhalf uur rijden ligt Berlijn, ook zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Rondom de Woblitzsee is het heerlijk wandelen en fietsen. --

Suncamp Holidays verhuurt op Havelberge stacaravans ( max. 4 pers. ) en kampeerplaatsen

( voor informatie/prijzen en beschikbaarheid zie organisatie boven )

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Havelberge!


Boeken op Havelberge

Suncamp verhuurt op camping Havelberge staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs