Boerderijcamping
Kleine rustige camping
Pony's, Kippen en Schapen op de camping
Omgeven door bossen

Boek camping Gutshof TDA-Lohma bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Gutshof TDA-Lohma, Thüringen

Gutshof TDA-Lohma is een kleine boerderijcamping in Thüringen, hier kan je midden in de natuur helemaal tot rust komen. Deze klassieke boerderij camping zorgt voor een unieke beleving. De Pony's, Kippen en Schapen lopen vrij rond over de camping, en deze zul je dus zeker regelmatig tegenkomen! Als je wilt kan je de boer ook helpen bij diverse klussen op de Boerderij.

De boerderij ligt midden in de natuur. Ben je de boerderij dieren even zat? Dan struin je zo de bossen in en kan je genieten van de groene en stille natuur om je heen.

Gutshof TDA-Lohma ligt vlakbij het dorpje Lohma an der Leina, dit dorpje staat bekend om zijn oude kerk uit de dertiende eeuw. Als je richting Gutshof TDA-Lohma gaat, moet je deze kerk sowieso bezoeken! Heb je fietsen mee, of gehuurd in de omgeving, dan kan je de verdere omgeving van Lohma prima ontdekken te fiets. De diverse natuur fietspaden leiden je rond langs diverse plekken in Thüringen. Ga je de bossen in de met de fiets? Vergeet dan je mountainbike niet!

Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn onder andere de Chemnitz Zoo (bekend om zijn grote collectie amfibieën), het Labyrinthehaus (een groot labyrint, waar de uitgang vinden de uitdaging is) en de steden Chemnitz en Altenburg. Met name Chemnitz heeft veel histroische gebouwen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Gutshof TDA-Lohma!


Aanbieders op Gutshof TDA-Lohma

Vodatent verhuurt op camping Gutshof TDA-Lohma lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs