Camping op Tholen, 300m. van strandje
Verwarmd buitenbad/peuterbad
Hoogseizoen animatie
Fijn restaurant Smaek
Fietsen, wandelen, watersport
Glamping met Vodatent
Speeltuin tot 12 jaar
Duiken en zeehonden spotten
300 m

Boek Gorishoek bij:

 SAFARITENTEN

Camping Gorishoek, Zeeland

Ben je op zoek naar een mooie camping aan de Oosterschelde op het eiland Tholen? Camping Gorishoek is een middelgrote camping op loopafstand (ongeveer 500 m.) van een klein strandje aan de Oosterschelde. Camping Gorishoek maakt deel uit, net als camping Hoeve en restaurant SMAEK, van de Gorishoekse Hoeve.

De camping ligt bij Scherpenisse en niet ver van Sint Maartensdijk. Beide plaatsen zijn makkelijk te bereiken (1,5 kilometer).
Op deze Zeeuwse camping vind je een verwarmd zwembad en voor de jongste bezoekers is er een fijn peuterbad. De kinderen kunnen hier heerlijk spetteren, maar ook spelen op de speeltoestellen in de speeltuin en bij de kleine kinderboerderij.

In het hoogseizoen zorgt het enthousiaste animatieteam voor diverse leuke activiteiten. Er worden sporttoernooien en spelen georganiseerd maar ook leuke speurtochten en met de kajak de Oosterschelde op. Heb je honger van al die activiteiten? Geen probleem, want op de camping is een goed restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor diverse maaltijden, zowel ontbijt, lunch als diner. Ook voor een snack of afhaalmaaltijd kun je hier terecht. Het Wifi netwerk (€) ligt over de hele camping, dus e-mail checken bij de tent wordt dan heel makkelijk.

De Oosterschelde is heel populair bij duikers en watersporters. De omgeving van deze camping is heel geschikt voor leuke dagtrips. Je kunt natuurlijk op de fiets het eiland Tholen ontdekken. Een dagje winkelen in het gezellige Bergen op Zoom is zeker aan te raden (20km). Of wat dacht je van een dagje oversteken naar de overkant met de boot/veer naar Wemeldinge of Yerseke?

Deze camping is heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

De safaritenten van Vodatent op camping Gorishoek zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Glamping op Tholen/Zeeland wordt ook een speciale kampeer-ervaring met Vodatent!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Gorishoek!


Aanbieders op Gorishoek

Vodatent verhuurt op camping Gorishoek safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs