Gezellige familiecamping
2 verwarmde buitenzwembaden
Knooppunten route bij camping
BBQ toegestaan
Springkussens
Ontdek Gelderland
Bij de grens met Duitsland

Boek camping Goorzicht bij:

 SAFARITENTEN

camping Goorzicht, Gelderland

In het oosten van Gelderland, tegen de grens met Duitsland aan, vind je camping Goorzicht. De camping heeft zijn naam te danken aan zijn ligging, recht naast het natuurgebied Het Goor. Deze ligging zorgt ervoor dat je midden in de rust van het mooie Gelderland zit. Vanaf deze familiecamping kan je de provincie perfect met de fiets ontdekken. Zo lopen er diverse routes in de omgeving van de camping, en is er ook een knooppunten route die je bij de camping kan starten. Wil je wat verder fietsen? Dan kan je de grens met Duitsland oversteken om toch nog even in het buitenland te zijn.

Op de camping zijn veel faciliteiten voor alle leeftijden. Het hoogtepunt zijn toch wel de twéé verwarmde zwembaden; één voor iedereen en één peuterbad. Zo kom je je vakantie wel door! In het hoogseizoen is er een animatie team en zijn er diverse springkussen op de camping voor iedereen.

Ook kan je gebruik maken van het volleybal- of voetbalveld, is er een jeu de boules baan en wordt er regelmatig een boogschiet activiteit georganiseerd.

Liever aan het strand bij een zwemmeer? Op een kleine afstand vind je recreatieplas Slingeland, een zwemmeer met een klein strandje en een terras. Door de ligging is deze camping ook een ideale uitvalsplek om Lichtenvoorde te bezoeken, dit wordt ook wel de Keistad genoemd. En fan van de Zwarte Cross? Vanaf deze camping is het terrein goed te bereiken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Goorzicht!


Aanbieders op Goorzicht

Vodatent verhuurt op camping Goorzicht safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs