Verwarmd buitenzwembad
Glijbanen en springplanken
Direct aan de bossen
Bezoek Legoland, Lalandia en Givskud Zoo
Minigolf en Petanque
Springkussens en trampoline
Cafetaria restaurant op de camping

Boek Give bij:

 SAFARITENTEN

Camping Give, Zuid-Denemarken en Funen

Camping Give is een perfecte uitvalsbasis om het Deense binnenland te ontdekken. Deze camping is het hele jaar geopend en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne vakantie in Zuid-Denemarken. Niet alleen dat, de camping ligt ook nog eens op zo'n 15 autominuten van Legoland in Billund, vlakbij het waterpark van Lalandia en ook op rijafstand van Givskud Zoo dierentuin. De kinderen gaan het daar zeker een aantal dagen naar de zin hebben!

Het grote buitenzwembad, met 3 verwarmde baden, glijbaan en springplanken, is het hele hoogseizoen geopend. Het zwembad is ook meteen het lokale gemeentezwembad, waardoor er altijd veel levendigheid is en de jeugd heerlijk kan spelen. Ook vind je op de camping een voetbalveld, minigolf, petanquebaan, tennisbanen, springkussens en een trampoline. Tijd om je te vervelen is hier niet.

Camping Give staat bekend om zijn cafetaria, deze bevindt zich in het hoofdgebouw en serveert naast frietjes en snacks ook andere complete maaltijden. Een fijn restaurant om de dag in af te sluiten dus! Vanaf het cafetaria heb je zicht en directe toegang tot het zwembad, de kinderen kunnen dus heerlijk blijven zwemmen terwijl jij van je lunch geniet.

De stad Give ligt te voet op slechts 5 minuten van de camping, hier vind je wat grotere supermarkten en een treinstation. Maar nog mooier is het bos van Give, wat direct tegen het dorp aanligt en waar je uren lang door kan wandelen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Give!


Aanbieders op Give

Suncamp verhuurt op camping Give bungalowtenten, safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs