Spaanse camping direct aan strand en zee
Speeltuin
Animatie voor kinderen t/m 12 jr in hoogseizoen
Restaurant
Snorkelen en windsurfen
Bezoek Barcelona en Tarragona

Boeken op camping Gavina? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Gavina, Costa Dorada

In Spanje, aan de populaire Costa Dorada, ligt de aantrekkelijke camping Gavina in het hart van Creixell, in de buurt van een natuurgebied met duinen en lagunes. Deze camping beschikt over de ideale locatie om te genieten van natuur en historische steden zoals Torredembarra, Tarragona en Barcelona. Wil je met je gezin een topvakantie beleven in Spanje aan de Costa Dorada? Camping Gavina ligt direct aan het strand, een topplek voor zonaanbidders en watersporters. Kom je voor je rust dan zit je hier natuurlijk ook erg goed.

Het campingteam is erg enthousiast en er worden op deze camping leuke activiteiten georganisseerd. Verder kan de sportieve kampeerder zich zeker ook goed vermaken want op de camping vind je een voetbalveld, basketbalveld en tennisbaan. Er is ook een programma voor de kinderen met (sport)activiteiten. In de bar kun je gratis gebruikmaken van WIFI.
Camping Gavina ligt 2 kilometer van de havenstad Creixell. In Creixell vind je winkels, restaurantjes en gezellige spaanse cafes.

De Costa Dorada heeft veel badplaatsen en leuke steden. Torredembarra (6km) heeft prachtige stranden en zeekliffen. Maar ook historisch is hier veel te vinden een 16e eeuws kasteel, een toren die dateert uit de 12e eeuw en delen van de originele stadsmuur.

Een bezoek aan Barcelona (74km) moet zeker op het vakantielijstje staan. De stad is gemakkelijk te bereiken. Het treinstation in Torredembarra is slechts 6 km vanaf de camping en er gaat regelmatig een trein naar Barcelona. (Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat). Deze strandcamping ligt op ca. 23 kilometer van Tarragona, Reus ligt op ca. 36 kilometer en op ca. 78 kilometer van Barcelona.

Ga ook eens landinwaarts, de heuvel op naar het klooster van Montserrat (88km) Het klooster huisvest 80 monikken en het beroemde jongenskoor Escolania met 50 leden. (één van Europa oudste en meeste gerenommerde mannenkoren). --Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Gavina!


Boeken op Gavina

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.