Pony ritjes en pony wandelen
Chips maken met boerin Ella
Eigen knuffelpony
Kleine dieren voeren
Grote indoor speeltuin
Gezellig en overzichtelijk erf
Dichtbij zee en Veerse Meer
Vlakbij Deltawerken
4 km

Boek camping Five Star Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping Five Star Farmcamps, Zeeland

Op zoek naar een safaritent of lodgetent in Zeeland. FarmCamps Five Star is een leerboerderij in het mooie Zeeuwse Kamperland. De familie Pijnenburg met hun 4 kinderen bewonen al 20 jaar deze oude (1773) boerderij. Dit is geen werkende boerderij maar een kleinschalig leer- en speelbedrijf. Hier maak je nu eens op een prettige, kindvriendelijke manier kennis met het boerenleven.

Proef het leven in de Zeeuwse polder van dichtbij tijdens een verblijf op deze mini-camping
Rust en ruimte vind je hier in overvloed terwijl er voor de kinderen op en rond de boerderij altijd wel iets te beleven valt. En dan zit je ook nog eens op een steenworp afstand van het vriendelijke Banjaardstrand aan de ene kant en het watersportparadijs van het Veerse Meer aan de andere kant. Een fantastische glamping ervaring in Zeeland.

Wat is er nu leuker dan boer Jan en boering Ella te helpen bij het verzorgen van de diverse dieren? Er zijn 2 leuke pony's en enkele zoogkoeien, maar ook lieve kleine konijntjes en poezen, kippen en zelfs 2 leuke varkentjes Knorrie en Porrie. Natuurlijk is er ook veel informatie over de natuur op en rond de boerderij. Five Star minicamping heeft een grote binnenspeeltuin voor de kinderen. Dus bij minder weer kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de ballenbak.

En dit alles kun je beleven in Zeeland
Net buiten het rumoer van het speelgedeelte, aan de andere kant van de schuur bevindt zich zaal 't Achterste Deel. Hier kunnen begeleiders terecht voor een bakje koffie, kopje thee of wat fris, lokaal gebak of een kleine maaltijd. Bij goed weer kun je via de openslaande deuren meteen plaatsnemen op het beschutte en zonnige terras. Aan de andere kant van de schuur bieden een skelterbaan, trampoline, grote zandbak en een speelveld nog eens extra mogelijkheden voor de kinderen om zich uit te leven. Ook is er een luchtkussen en kun je een kijkje gaan nemen bij de natuurmuur.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Five Star Farmcamps!


Aanbieders op Five Star Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Five Star Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs