Kleine groene camping
Kindvriendelijke voorzieningen
Glampen in een lodgetent met sanitair
Kanovaren, wandelen, sportief mountainbiken

Boek camping Fargogne bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Fargogne, Midi-Pyrénées

Een klein vakantiedomein met glampingvoorzieningen dat is camping Fragogne. Gelegen in Zuid-Frankrijk en omgeven door een prachtig groen heuvellandschap, kastelen en charmante dorpjes. De Tarn et Garonne is een departement dat veelzijdig is en dus een heerlijke plek om vakantie te vieren. Centraal op de camping vind je een fijn zwembad met kleuterbad. Als deze rustgevende en gezellige camping met een prachtige omgeving je nou aanspreekt, verwelkomen Nathalie, Sven en hun kinderen Emil en Juliette je met veel plezier.

Een kindvriendelijke camping in de Tarn et Garonne
Voor de kinderen is het hier geweldig. De kinderboerderij heeft konijnen, geiten, ezels en kippen. En allemaal willen ze gevoerd en geaaid worden. Dan is het natuurlijk ook fijn om even samen met je nieuwe vriendjes te spelen in het fijne zwembad. Ben je liefhebber van paarden dan kun je misschien wel op les. De kleintjes kunnen zich helemaal uitleven op de trampoline of in de speeltuin en bij de grote zandbak.

Vlakbij ligt de mooie en historische stad Montauban. Het was één van de eerste versterkte steden en staat bekend als de ''roze stad''. In Puycelsi kan je een mooie wandeling maken door de schattige kleine straatjes en kan je genieten van het prachtige landschap en uitzichten. Bij de kloven van Gorges de I'Aveyron kan je leuke activiteiten doen zoals kanovaren, wandelen, mountainbiken, speleologie en klimmen. Aan de oevers van de Tarn ligt de stad Albi, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het staat bekend als de ''rode stad'' en is bedekt met baksteen en steen. Het wordt beschouwd als één van de parels van het zuidwesten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Fargogne!


Aanbieders op Fargogne

Vodatent verhuurt op camping Fargogne lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs