Bekijk grote foto's
Minicamping in de Achterhoek (25 kampeerplaatsen)
Glampen in een safaritent
Fietsen, wandelen
Kindvriendelijke activiteiten

Boek Falkenborg bij:

 SAFARITENTEN

Camping Falkenborg, Gelderland

De kleine camping Falkenberg is gelegen in buurtschap Lintvelde ten noordwesten van het dorp Beltrum in de Achterhoek. Deze minicamping is een mooie vakantieplek in de Achterhoek, Gelderland. Op de minicamping is er genoegte doen voor kinderen terwijl de ouders een goed boek kunnen lezen. In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien.

Op minicamping Falkenborg is er vooral veel voor kinderen om te doen.
Vlotten bouwen, bootjes om in te varen en uiteraard kan er ook gewoon gezwommen worden. Verder zijn er speeltoestellen en een trampoline. Qua sportactiviteiten is er ook genoeg te doen, zo staat er een tafeltennistafel, voetbalgoaltjes, een volleybalveld, jeu de boules baan met materiaal en een set voor klootschieten. Aan activiteiten dus geen gebrek, vertier voor jong en oud. Na zo'n drukke dag is het natuurlijk heerlijk om lekker te gaan ontspannen in één van de volledig ingerichte safaritenten.

Fietsen, wandelen en gewoon genieten
Minicamping Falkenborg is gelegen in het buitengebied van het mooie kerkdorpje Beltrum in de gemeente Berkelland. Om de camping heen zijn er veel plekken waar je lekker zou kunnen fietsen en wandelen. Een klein stukje lopen bij de camping vandaan ligt het Kooibos en een beek genaamd de Slinge. Bij de beek zijn vispassages en natuurvriendelijke overs aangelegd zodat er een beek is ontstaan waar vissen, maar ook vogels als het ijsvogeltje zich thuis voelen. Er zijn ook fietspaden om de Slinge aangelegd, zodat je goed kunt genieten van de natuur. Verder zijn er ook leuke plaatsjes in de buurt zoals Beltrum, Borculo, Ruurlo en vestingstad Groenlo.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Falkenborg!


Aanbieders op Falkenborg

Vodatent verhuurt op camping Falkenborg safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs