Bekijk grote foto's
Vakantiepark met nieuwe vakantiewoningen
Binnen/buitenbad/sportvelden
Snackbar, supermarktje
Wandelen, mountainbiken
5 km van Maastricht en Valkenburg
Speeltuin, sportveld en animatie
Animatie schoolvakanties
Maastricht

Boek EuroParcs Poort van Maastricht bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs Poort van Maastricht, Limburg

Een heerlijke vakantie in de natuur van Zuid-Limburg, dat wordt genieten op dit nieuwe vakantiepark Europarcs Resort Poort van Maastricht. Een vakantie in het Limburgs heuvellandschap en de gezellige steden Maastricht en Valkenburg om de hoek maken dit een topbestemming voor een vakantie in Nederland. Deze fijne ligging is ook erg leuk voor gasten die graag fietsen, wandelen en shoppen. De hogere ligging op de Rasberg zorgt ervoor dat je een omliggend heuvellandschap hebt. Ben je klaar om spelletjes te doen of te knutselen? In meivakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend en in de zomervakantie organiseert het animatieteam leuke kinderactiviteiten!

Zwembad met peuterbad
Het verwarmde binnenbad is voorzien van een apart peuterbad met zonneweide. Als de zon schijnt kan het dak worden geopend en verandert het binnenbad in een buitenzwembad. Aan de achterzijde dit park/camping liggen een speeltuin en een groot sportveld waar je kunt volleyballen, basketballen en voetballen. EuroParcs Resort Poort van Maastricht is een gezellig en overzichtelijk park voor het hele gezin waar je heerlijk tot rust komt.

Een hapje en een drankje
Voor een snelle hap ga je naar de snackbar. Ben je helemaal in het zuiden van Limburg, dan is een dagje naar het Drielandenpunt een aanrader. Deze plek in Vaals, waar Nederland, België en Duitsland bijeenkomen, ligt op slechts een halfuur rijden van dit vakantiepark. Winkelen doe je in het centrum van Valkenburg, waar ook veel gezellige terrasjes te vinden zijn. Ook Maastricht, de oudste stad van Nederland, is een dagje uit waard. En wip de grens eens over voor een bezoek aan de Duitste stad Aken..

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Poort van Maastricht!


Aanbieders op EuroParcs Poort van Maastricht

EuroParcs Poort van Maastricht biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Suncamp en EuroParcs verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Suncamp verhuurt hier glamping stacaravans. Verder verhuren EuroParcs en TUI hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door Suncamp en EuroParcs.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs