Glampingresort Hoge Kempen
Ontdek Belgisch Limburg
Fietsroutenetwerk Belgisch Limburg
Rust, ruimte en glamping

Boek camping EuroParcs Hoge Kempen bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

camping EuroParcs Hoge Kempen, Belgisch Limburg

Camping Hoge Kempen is schitterend gelegen midden in een prachtig natuurgebied. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig, dit is bijna nergens meer te vinden. Camping Hoge Kempen is een oase van rust, natuur en schoonheid.

Er is een waaier van mogelijkheden voor de bezoeker van deze Glampingcamping. Zo sluit de camping perfect aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen - Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes, zowel onverhard als verhard.

Voor ieder wat wils. De camping is gelegen 8 kilometer van Horensbergdam met het grootste outdoor karting circuit van Europa. Deze bezit een grote piste voor de motorcross en een racecircuit voor modelbouwauto's. Op 2 kilometer van de camping bevindt zich een grote paarden manage. Voor de vissers is er plaats aan de lokale waterwegen en visvijvers in de buurt van de Camping.

Vlakbij Hoge Kempen ligt de toegangspoort Lietenberg en Kattevennen van het eerste Nationaal Park van Vlaanderen "Hoge Kempen".
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping EuroParcs Hoge Kempen!


Aanbieders op EuroParcs Hoge Kempen

Op camping EuroParcs Hoge Kempen vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect. EuroParcs verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuurt EuroParcs hier chalets, bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs