Bekijk grote foto's

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Vakantiepark bij het Land van Cuijk
Boothelling, aanlegsteiger en bootverhuur
Bezoek diverse forten, kastelen en vestigingen
Naast het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen
Luxe vakantiewoningen aan het water
Zwemwater en natuurwater
Wandelen en fietsen
Mookerheide, Nijmegen

Boek EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen, Noord-Brabant

Naast het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen ligt EuroParcs de Kraaijenbergse Plassen. Door de ligging rechtstreeks aan het water is dit een perfect vakantiepark voor watersportliefhebbers; er zijn aanlegsteigers, ligplekken en een boothelling. Ook kan je het park per boot bereiken vanaf de Maas. Geen eigen boot? Geen zorgen, op het park worden ook boten verhuurd! Zo kan je makkelijk de Kraaijenbergse plassen ontdekken vanaf het water. Ontdek het Land van Cuijk wandelend of fietsend en verbaas je over de diversiteit aan bossen, heidevelden, zandverstuivingen en diverse meren.

Een vakantiepark in Noord-Brabant op een toplocatie volop waterpret
Ben jij op zoek naar een bungalowpark aan een grote zwem- en recreatieplas dan zit je op het De Kraaijenbergse Plassen zeker goed. Vanuit jouw bungalow of villa, eventueel met eigen aanlegsteiger, heb je een fantastisch uitzicht over het gelijknamige grote natuurgebied. Verken de plassen onder andere met een boot, kano of surfplank. Ook de rivier de Maas ligt op korte afstand. Ook kan je rond de Kraaijenbergse plassen prachtig fietsen en fiets je zo de Staatsbossen van Sint Anthonis in. De combinatie van mooie bossen, heides, zandverstuivingen en de Kraaijenbergse plassen maken deze omgeving perfect voor een fietsweekend. De natuur laat je hier zijn vele gezichten zien.

En ben je fan van de Vierdaagse in Nijmegen?
Op de Kraaijenbergse plassen kan je ook diverse watersporten beoefenen; zo kan je kanoën en surfen op het meer. Maar ook de vogelspotters kunnen hier hun hart op, vanaf verschillende kijkhutten kan je de bijzondere vogels in dit gebied begluren. Liever een dagje shoppen of een leuke stadswandeling? Met vestingstad Nijmegen en het authentieke Cuijk om de hoek hoeft dit geen probleem te zijn. In Nijmegen zijn de Grote Markt, het museum De Bastei, de oudste winkelstraat van Nederland, de vele restaurants en gezellige terrasjes, echt leuk om te bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen!


Aanbieders op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs