Bekijk grote foto's
Vlakbij het strand
Mooie fiets- en wandelroutes
Nieuwe vakantieverblijven
In de buurt van meerdere natuurgebieden
Leuke uitstapjes in de omgeving
Voorzieningen op EuroParcs Schoneveld
Knokke bezoeken
Bourgondisch genieten, goede restaurants
2,5 km

Boek EuroParcs Bad Meersee bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs Bad Meersee, Zeeland

Een bijzonder vakantiepark dat volop in ontwikkeling is. Op EuroParc Bad MeerSee bij het dorpje Nieuwvliet in Zeeuws Vlaanderen, kun je in alle rust op vakantie. Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, tussen de prachtige natuurgebieden Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder, vind je dit bijzondere vakantiepark. Er zijn wandel- en fietspaden aangelegd door het landschap van duinen, strand en lage begroeiing dat het leefgebied is van veel vogelsoorten.

Bourgondisch op vakantie aan de kust
Je verblijft hier in een comfortabele, volledig ingerichte accommodatie vlak bij het strand. Het park is volop in ontwikkeling en beschikt nog niet over een eigen receptie. Hiervoor kun je terecht in de nabijgelegen receptie op EuroParcs Schoneveld. Ook voor overige voorzieningen (zoals zwembad, fietsverhuur etc.) kun je terecht op EuroParcs Schoneveld.

Wie Zeeuws-Vlaanderen ontdekt, ontdekt ook de Bourgondische levensstijl
Tijdens je vakantie op dit park kun je volop wandelen en fietsen. Net buiten het vakantiepark vind je een natuurgebied met de tot de verbeelding sprekende naam ‘Verdronken Zwarte Polder’. Of net over de Belgische grens vind je 'het Zwin' een waar vogelparadijs.
Lekker eten, genieten van de zeelucht en het goede leven dat doe je bij EuroParcs Bad MeerSee. Slenter over het eindeloze strand, neem een duik in het water en verken de omgeving te voet of op de fiets. Pittoreske dorpjes zijn nooit ver weg. Zoals het bourgondische Sluis met het enige Belfort van Nederland of het romantische Brugge, net over de grens met België. Ook de levendige Belgische badplaats Knokke-Heist ligt op slechts een half uur rijden. De Belgische invloeden zorgen duidelijk voor een Bourgondische sfeer en goede restaurants.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Bad Meersee!


Aanbieders op EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs