Groene camping
Ettelbruck op loopafstand
Restaurant op camping
Kindvriendelijk ingericht

Boek Ettelbrück bij:Camping Ettelbrück, Luxemburg

De groene viersterrencamping Ettelbrück ligt op een heuvel naast een woonwijk, op ongeveer vijftien minuten lopen van het gezellige centrum van het gelijknamige dorp. Een prima uitvalsbasis dus om de Luxemburgse Ardennen te verkennen!

Een prachtig uitzicht vanaf een gastvrije camping
Op deze kleinschalige campig is een klein restaurant met een groot terras. Hier kun je volop genieten van een maaltijd bereid met dagverse producten. Je hebt vanaf het restaurant ook uitzicht over de groene terrassencamping. Het terrein staat vol bomen en struiken. De ondergrond voor de caravans en tenten is voornamelijk gras. Jonge gezinnen en wandel- en fietsliefhebbers is dit de ideale vakantieplek. Op de camping zijn dan ook diverse speeltoestellen en een spotveld. Je kunt op deze camping ook logeren in safaritenten, dat wordt een bijzonder leuke glampingervaring.

Uit eten in Ettenbruck
Voor winkels en supermarkt ga je naar het centrum van Ettelbruck. Je kunt wandelen of de stadsbus nemen. Deze stopt op regelmatige tijdstippen bij de camping. Ettelbruck staat samen met Bastogne bekend om de Slag in de Ardennen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het General Pattonmuseum is daarom echt een bezoek waard.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ettelbrück!


Aanbieders op Ettelbrück

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Ettelbrück safaritenten, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs