Groene glampingcamping in de Limousin
Duurzame Eco-camping
Zwembad
Rust, ruimte en natuur
Wandelen, Mountainbiken
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Limousin.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Eco-camping La Jaurie bij:

 SAFARITENTEN

camping Eco-camping La Jaurie, Limousin

Op zoek naar een kleine groene eco-camping in het centrum van Frankrijk? In de heuvels van de Limousin (Nouvelle Aquitaine) ligt deze mooie kleine glampingcamping. Rondom een aantal voormalige boerderijen en uitkijkend op de omliggende heuvels kun je op Eco-camping La Jaurie genieten van de groene natuur en het heerlijke klimaat..

Je kunt hier behalve logeren in mooie safaritenten ook een van de Gîtes of vakantiehuisjes huren. De voorzieningen op de minicamping zijn ruimschoots aanwezig. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van alle faciliteiten die aangeboden worden zoals WiFi, lekkere maaltijden, workshops, en het fijne zwembad. Het zwembad is 12x6 meter groot en heeft een mooi houten terras.

Lekker eten, gastvrijheid en genieten
Op het campingterrein staat een gerestaureerde broodoven die vroeger door het hele dorp gebruikt werd om brood te bakken. Deze wordt iedere dinsdagavond in het hoogseizoen gebruikt om pizza te bakken voor de hele camping. Iedere vrijdagavond wordt er ook nog eens een viergangenmenu geserveerd. In overleg met de camping kun je op de overige dagen aanschuiven voor het diner of je kunt lekker zelf koken in je Tent.

Een camping midden in de natuur
Vanaf dit mooie vakantiedomein kun je fantastisch wandelen of mooie mountainbikeroutes volgen en tijdens het hoogseizoen worden er diverse leuke activiteiten aangeboden. Hierbij staat de natuur centraal. Het zwemmeer Espace Hermline ligt op 4 kilometer afstand. Hier kun je lekker zwemmen en zonnen. Ook is er voor de jongste gasten een leuke speeltuin en een klimbomenparcours. Verder zijn de diverse mooie kastelen, marktjes en musea allemaal een bezoek waard.

De camping zelf organiseert twee keer per week ezeltochten op en rond de camping. Informatie over wandelingen, mountainbike-routes en de ezeltochten is verkrijgbaar bij het informatiepunt op de camping.

Eco-camping
Let op: Op Camping la Jaurie is zonnebrandcrème niet toegestaan in het zwembad, en de shampoos en zeep die je gebruikt moeten biologisch afbreekbaar zijn. Er zijn composttoiletten in de tenten en op de camping. In het toiletgebouw met douches vind je de gebruikelijke toiletten. Het toiletgebouw is aan het begin van de camping en niet dichtbij de safaritenten van Vodatent.

De eigenaars van Eco-camping La Jaurie gaan voor duurzaam kamperen, biologisch tuinieren en houden ook van lekker eten en goede wijn. Kies je voor luxe kamperen op deze camping dan logeer je in een safaritent.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Eco-camping La Jaurie!


Aanbieders op Eco-camping La Jaurie

Vodatent verhuurt op camping Eco-camping La Jaurie safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs