Bekijk grote foto's
Luxe appartementen/penthouses
Uitzicht over de Westerschelde
Parkeergarage
Fietsen, wandelen

Boek Dormio Breskens bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Dormio Breskens, Zeeland

Zin in een weekje Zeeland? Goedemorgen Breskens, goedemorgen zee. Vanaf dit vakantieadres heb je uitzicht over de haven van Breskens en de monding van de Westerschelde. Deze luxe appartementen en penthouses hebben een geweldige ligging voor een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen. De centrale ligging en inrichting en de mooi ruime terrassen en balkons zorgen voor een optimale beleving. Je auto kun je kwijt in de ondergrondse parkeergarage. Pak je fiets en ontdek de Zeeuwse stranden, de leuke charmante dorpjes en toprestaurants.

Vanaf jouw vakantieverblijf loop je zo het centrum van Breskens in
's Morgens de zeelucht inademen met een kopje koffie binnen handbereik en genieten van het uitzicht, dat kan vanaf jouw balkon of terras. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en met opgemaakte bedden bij aankomst. Je kunt je auto veilig parkeren onder het complex. Verder kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant dat zich onder in het gebouw bevindt.

Een stukje Nederland met Belgische allure
Zeeuws-Vlaanderen grenst direct aan het Bourgondische België en is alleen via de tunnel of per boot verbonden met de rest van Nederland. Hierdoor krijg je het gevoel in het eigen land in het buitenland te zijn. De Belgische steden zoals Brugge, Gent, Knokke en zelfs Antwerpen zijn zeker een dagtrip waard.

Breskens zelf is een vissersplaats en de jachthaven, winkeltjes en restaurants maken Breskens geliefd bij de toerist. Bezoek het Visserijmuseum om de geschiedenis van de visserij in deze plaats te ontdekken. Of maak een rondvaart over de Westerschelde vanuit Breskens. Ook de plaatsen Sluis en Oostburg zijn een fietstocht waard. Neem ook eens het fiets-voetveer vanuit Breskens, dan sta je binnen 20 minuten aan de ” overkant” waar je de plaatsen Middelburg en Vlissingen kunt bezoeken. De stranden van Zeeuws-Vlaanderen zijn bekend als vindplaats van haaientanden. Veel mensen komen hier regelmatig naartoe om naar deze zwarte tanden van duizenden jaren oud te zoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Dormio Breskens!


Aanbieders op Dormio Breskens

 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs