Gezinscamping in Guerande
Natuurpark Parc de Briere
Zwembad met glijbanen
Peuterbadje

Boeken op camping Domaine de Léveno? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS

Aanbiedingen en specials op camping Domaine de Léveno:

Over camping Domaine de Léveno, Pays de la Loire / Vendée

Camping Domaine de Léveno ligt 5 km. van de stranden van La Baule, Bretagne en is een kindvriendelijk camping.

In het natuurpark Parc de Brière, bij Guérande, breng je je vakantie door op het Domaine de Léveno. Een droomvakantie: stel je voor een heel groot park met bomen en staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Het comfort van een viersterren camping met vele faciliteiten.

De stad Guérande is één van de weinige steden die zijn hele stadsmuur nog bezit (ong. 1500 m) en op dit thema, met een knipoog naar de architectuur, heeft het Domaine de Léveno zijn nieuwe waterparadijs ontworpen. Het buitenbad biedt de mogelijkheid om zwemmen af te wisselen met spelen, dankzij de glijbaan door een muur die op de oude stadswal lijkt. Het overdekte zwembad (dat bij mooi weer open kan) wordt op 28° verwarmd, net als de buitenlucht.

De kinderen tussen 4 en 12 jaar zullen zich niet vervelen met al deze activiteiten: ’s morgens al kunnen ze terecht bij ervaren en competente begeleiders, waar ze de hele dag vermaakt worden in de kinderclub: ’s morgens en ’s middags worden allerlei spel- en sportactiviteiten aangeboden. Je moet ze wel de voorgaande dag inschrijven voor de volgende dag. Ze hebben hun eigen hoekje voor handarbeid binnen of buiten, sporten die zijn aangepast aan hun lengte maar ook andere gezonde activiteiten zodat ouders rustig hun eigen sport- of ontspanning kunnen beleven. Aan de bar en het restaurant vind je WiFi signaal.

Een uitzonderlijke plek in een uitzonderlijke streek. Het zuiden van Bretagne, het schiereiland Guérande, zoals het genoemd wordt. Stel je daarbij voor een groot park bestaande uit zoutpannen en de arbeiders die er werken. Guérande staat bekend om het zout! Het is ook beroemd door het feit dat de stad één van de weinigen is die nog al zijn oorspronkelijke stadsmuren bezit, zodat het historische verleden hier heel belangrijk is. De camping ligt op 5 km van het strand van La Baule. Dit strand heeft geen reclame meer nodig: het is het bekendste strand in het zuiden van Bretagne, een van de grootste en mooiste stranden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de Léveno!


Boeken op Domaine de Léveno

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Domaine de Léveno:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.
 
 
 

Beoordelingen van camping Domaine de Léveno
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  6.8
 • Algemeen
  6.0
 • Personeel
  6.0
 • Kinderen
  7.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Henk - hoogseizoen 2014, met gezin
  11-07-2014
   Henk
 • Algemeen
  6
 • Personeel
  6
 • Kinderen
  7
 • Zwembad
  8
 • Redelijke camping in een fantastische omgeving. Zowel binnenland als kust. Fantastisch en heerlijk gegeten in deze regio. Omdat het zwembad wel erg in trek was, altijd gevecht om ligbedden etc. Hebben wij een hekel aan maar ja je moet wel. Guerande leuk stadje. Verder is dit een echte Franse camping met weinig Nederlanders.