Biologische Boerderijcamping
Kippen, Geiten en Melkkoeien
Vlakbij het Rabodangmeer
Ontdek Normandië
Nederlandse en Franse eigenaar
Groente en fruit plukken
Overblijfselen van WOII in de omgeving
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Des 2 Marguerites bij:

 SAFARITENTEN

camping Des 2 Marguerites, Normandië

Glamping des 2 Marguerites is een Glamping naast een biologische boerderij. Op deze boerderij camping ontdek je weer het authentieke kamperen. Midden in de rust van het platteland ontsnap je aan het drukke dagelijkse leven. De Nederlandse en Franse eigenaar van deze boerderij hebben diverse dieren op de boerderij lopen. Zo lopen er kippen, een aantal geiten en houden ze enkele melkkoeien. Als je het leuk vindt mag je ook helpen met de dagelijkse klussen op de boerderij. Heb je bijvoorbeeld als eens koeien gemolken? Dat is een leuke ervaring, en kan je hier uit proberen met hulp van de boer.

Op Glamping Des 2 Marguerites ervaar je rust, netheid en natuur. De camping is ruim opgezet waardoor je zelf bepaald hoe druk je je vakantie maakt. Wil je graag een actieve vakantie? Op een korte afstand ligt het Rabodangmeer. Hier kan je zwemmen, maar je kan hier ook diverse watersporten beoefenen.

Qua cultuur kom je ook zeker niets tekort in Normandië. De rijke historie van Normandië vind je overal terug. Van overblijfselen uit de tweede wereldoorlog tot de middeleeuwen. Bezoek bijvoorbeeld eens de kathedraal van Lisieux, of het bekende Mont-Saint-Michel. Op 10 minuten rijden van Des 2 Marguerites vind je het plaatsje Pont d'Ouilly, een dorp waar je de hele dag kan rondstruinen en veel kan leren over de rol van Normandië in de tweede wereldoorlog.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Des 2 Marguerites!


Aanbieders op Des 2 Marguerites

Vodatent verhuurt op camping Des 2 Marguerites safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs