Biologische Boerderijcamping
Kippen, Geiten en Melkkoeien
Vlakbij het Rabodangmeer
Ontdek Normandië
Nederlandse en Franse eigenaar
Groente en fruit plukken
Overblijfselen van WOII in de omgeving

Boek Des 2 Marguerites bij:

 SAFARITENTEN

Camping Des 2 Marguerites, Normandië

Glamping des 2 Marguerites is een Glampingplek naast een biologische boerderij. Op deze boerderij camping ontdek je weer het authentieke kamperen. Midden in de rust van het platteland ontsnap je aan het drukke dagelijkse leven. De Nederlandse en Franse eigenaar van deze boerderij hebben diverse dieren op de boerderij lopen. Zo lopen er kippen, een aantal geiten en houden ze enkele melkkoeien. Als je het leuk vindt mag je ook helpen met de dagelijkse klussen op de boerderij. Heb je bijvoorbeeld als eens koeien gemolken? Dat is een leuke ervaring, en kan je hier uit proberen met hulp van de boer.

Op Glamping Des 2 Marguerites ervaar je rust, netheid en natuur
De camping is ruim opgezet waardoor je zelf bepaalt hoe actief je je vakantie maakt. Wil je graag toch een actieve vakantie? Op een korte afstand ligt het Rabodangmeer. Hier kan je zwemmen, maar je kan hier ook diverse watersporten beoefenen.

Qua cultuur kom je ook zeker niets tekort in Normandië. De rijke historie van Normandië vind je overal terug. Van overblijfselen uit de tweede wereldoorlog tot de middeleeuwen. Bezoek bijvoorbeeld eens de kathedraal van Lisieux, of het bekende Mont-Saint-Michel. Op 10 minuten rijden van Des 2 Marguerites vind je het plaatsje Pont d'Ouilly, een dorp waar je de hele dag kan rondstruinen en veel kan leren over de rol van Normandië in de tweede wereldoorlog.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Des 2 Marguerites!


Aanbieders op Des 2 Marguerites

Vodatent verhuurt op camping Des 2 Marguerites safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Des 2 Marguerites
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Horeca
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Annemieke - hoogseizoen 2021, met partner
  15-08-2021
   Annemieke
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • Horeca
  8
 • Camping des deux Marguerites is een fijne camping voor wie rust zoekt en houdt van de natuur en van dieren. De eigenaren Muriel en Bert van boerderij en camping zijn ontzettend aardig en laten je graag meekijken op de boerderij, vooral voor kinderen erg leuk. Je kunt ontbijt bestellen ( twee ontbijtjes is genoeg voor een gezin van 4 personen!) en eieren van de boerderijkippen. De tenten staan op houten vloeren (geen natte voeten), je slaapt in comfortabele bedden. De tenten staan ver van elkaar, dus veel privacy. Neem wel laarzen mee, want het gras op de weide is in de ochtend en avond nat! De tenten zijn zelfvoorzienend qua stroom mbv een zonnepaneel per tent, er is geen stromend water ( je let dus vanzelf op het watergebruik!) en een droog toilet bij de tent: een bijzondere ervaring, die past bij het biologisch bedrijf. Al met al een hele leuke, ontspannen week op deze camping doorgebracht!

  Leuke Tips en Uitstapjes
  In de omgeving: markt in Falaise, lac de Rabodange, Kajakken in Point d’Ouilly, Roche d’Oetre. Iets verder weg: Mont Saint-Michel, de invasiestranden, Deauville/Trouville