Adults-Only Glamping
Kleinschalige camping met waterbuffels
Boerderijcamping met landwinkel
Wandel- en fietsroutes
Rondleiding Waterbuffels
Landwinkel met streekproducten
Nationaal park de Weerribben
Dierentuin Emmen

Boek De Waterbuffelfarm bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Waterbuffelfarm, Overijssel

In het noorden van de provincie Overijssel op de grens met Friesland ligt boerderijcamping de Waterbuffelfarm. Kleinschalig, rust en ruimte, rondom de dieren en een bijzonder mooi landschap. Je hebt vanaf je safaritent zicht op de dieren van deze Waterbuffelfarm. Gasten vanaf 18 jaar zijn van harte welkom op deze kleinschalige glampingcamping.

Kamperen op een boerderijcamping hoe leuk is dat
Je maakt al snel kennis met de waterbuffels op de camping, je kunt ze zelfs voeren. De eigenaren Carina en Richard geven regelmatig een rondleiding over de boerderij. Verder moet je natuurlijk wel alle streekproducten en producten van de waterbuffels even proeven die je bij de landwinkel kunt kopen. De voorzieningen op deze kleine SVR camping zijn keurig. Het nieuwe sanitairgebouw is lekker modern ingericht en duurzaam vanwege het eigen bronwater. Ook worden er op de camping regelmatige BBQ avonden georganiseerd.

De kop van Overijssel ontdekken
In deze regio vind je volop wandel- en fietsroutes. Liever een MTB-route? Ook dat is mogelijk. In Steenwijk ligt een mooie route van 11 km en dit is vlakbij de camping. Voor een dagje uit liggen historische steden als Hindelopen, Stavoren, maar ook de dierentuin van Emmen op korte afstand.. Naast het verbazingwekkend mooie Nationaalpark de Weerribben, is er nog veel meer te doen en te beleven in de omgeving. De centrale ligging maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een dagje naar Friesland, Drenthe of Flevoland te reizen en daar een bezoek te brengen aan één van de vele historische dorpen en steden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Waterbuffelfarm!


Aanbieders op De Waterbuffelfarm

Vodatent verhuurt op camping De Waterbuffelfarm safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs