Bekijk grote foto's
Rust en ruimte
Agrarisch bedrijf
Passie voor paarden en pony's/ knuffelponny
Gezellig terras
Ponnyrijles
Hutten bouwen, met skelters scheuren
Valkenburg en Maastricht op korte afstand
Glamping in Limburg, een feest

Boek De Verloren Kost Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Verloren Kost Farmcamps, Limburg

Zuid-Limburg een vakantiegebied ongekend. De heuvels, het groene landschap, de gastvrijheid. Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. Onderweg naar boerderijcamping de Verloren Kost zit je al volop te genieten. Het is dan ook heel goed te begrijpen waarom boer Sherman en boerin Annemarie hier met hun gezin graag willen wonen en werken en daarom de boerderij hebben overgenomen van Sherman's ouders. Op de oude melkveehouderij hebben de melkkoeien plaats gemaakt voor de paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie. En samen met zijn vader fokt boer Sherman hier Lakenvelder koeien. Vleeskoeien van een heel bijzonder ras, die alle dagen lekker buiten grazen en het landschap sieren.

Je logeert hier in luxe Barntenten met badkamer waarvan er sommige een airco en sommige zelfs een Pelletkachel hebben.

Glamping in Limburg en genieten op de recreatie-boerderij.
Samen hebben ze de boerderij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij waar de pony's de hoofdrol spelen. Hier runt boerin Annemarie het kleinschalige paardenpension, geeft ze les aan de kids in de regio en serveert ze de lekkerste vlaaien en ijsjes op het gezellige boerderijterras. Boer Sherman is overdag vaak buitenshuis aan het werk, maar trekt 's avonds zijn overall aan, want op een boerderij houdt het werk nooit op. De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony's, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Wedden dat jullie je geen moment 'verloren' zullen voelen op deze fantastische plek!

Zuid-Limburgs landschap, dat wordt genieten
Denk je aan Zuid-Limburg, dan denk je aan het mooie heuvelandschap. Bij FarmCamps De Verloren Kost logeer je in dit echte Zuid-Limburg. Temidden van de heuvels waan je je in het buitenland. FarmCamps De Verloren Kost ligt een paar kilometer buiten Gulpen, aan een doodlopende weg net onder de top van de Gulpener berg. Aan deze weg ligt maar 1 boerderij en daarna 'eindigt' de weg in het aangrenzende bos. En wil je het erf af? Breng dan zeker een bezoek aan de gezellige stad Maastricht of Valkenburg.

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust, de ruimte en de pony's en paarden. Er zijn maar 10 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Verloren Kost Farmcamps!


Aanbieders op De Verloren Kost Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Verloren Kost Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs