Bekijk grote foto's
Glampen in Zeeland
Op korte afstand van Zierikzee
Kleinschalige camping met privacy
Ingerichte safaritenten
Fietsen, wandelen
Watersport
Zierikzee, Renesse, Burgh Haamstede
Op korte afstand van Zeelandbrug, duiklocatie

Boek De Val bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Val , Zeeland

Op korte afstand van Zierikzee ligt de boerencamping 'De Val'. Vanaf deze kleine boerderijcamping kun je het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ontdekken. De camping is gezellig en kleinschalig en bestaat uit groene hagen die zorgen voor de nodige privacy. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. De locatie, op korte afstand van de Zeelandbrug, is geweldig voor duikliefhebbers. Beleef vanaf deze vakantielocatie de provincie Zeeland. Wandelen, fietsen, zon, zee en strand en heerlijk eten, nog meer wensen?

Zeeland heeft alles in huis voor een fijne vakantie met het gezin
Ontdek het eiland Schouwen-Duiveland, met al zijn uitgestrekte stranden, natuur en indrukwekkende Deltawerken. Je bent hier omringd door een prachtige kustlijn, waar je zeehonden kunt spotten, duiken of je kunt wagen aan allerlei watersporten. Aan de zuidkant van het eiland wordt de Noordzee omgetoverd tot een droge zandplaat door de getijden. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen genieten van de paden door de bossen en het duingebied langs het water. De camping ligt aan de rand van het kleine havenstadje Zierikzee, met haar oude pittoreske binnenstad. Voor een dagje uit is er het Deltapark Neeltje Jans of voor kinderen het park Klok’uus, themapark Mini Mundi en de Tropical Zoo.

Glampen op Camping 'de Val'
Op Camping 'de Val' in Zeeland staan safaritenten die compleet zijn ingericht. Glampen op een kleinschalige camping dat geeft je een fantastisch vakantiegevoel.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Val !


Aanbieders op De Val

Vodatent verhuurt op camping De Val safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs