FarmCamps glampingboerderij in Brabant
Bezoek Efteling, Drunense Duinen
Ponyrijden
Eigen knuffelpony
Paardenpension
Kindvriendelijke boerderijcamping
Voetbal- en tennisveld
Skelters en boomhut

Boek De Smulhoeve FarmCamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Smulhoeve FarmCamps, Noord-Brabant

De Smulhoeve, een FarmCamps boerderij, ligt lekker centraal aan de doorgaande weg van Kaatsheuvel naar Waalwijk. Kaatsheuvel en omgeving een fantastische plek om met kinderen een fijne Boerderijvakantie te vieren.

Rollen van de duinen of sportief bezig op de boerderij
In het groene Brabantse buitengebied ligt dit leuke en gezellige paardenpension van de familie Smulders. Je loopt zo de Loonse en Drunense Duinen in, een mooi natuurgebied met hoge duinen, zandvlaktes, hei en uitgestrekte bossen. Op deze boerderij wonen ongeveer 35 pensionpaarden en een paar hele lieve shetlanders. Verder is de familie Smulders heel sportief aangelegd en kunnen de gasten ook gebruik maken van het voetbalveld en de tennisbaan.

Houd je meer van spelen dan kom je op het erf ook zeker aan je trekken. Er is een Hooi Hooi Speelschuur, een groot speelveld waar je kunt voetballen en tennissen, scheuren op de skelters of lekker met zand kliederen. En grote kans dat boer Dennis spontaan een partijtje voetbal organiseert want als ex-prof spelen hij en zijn kinderen graag een potje voetbal.

Wat een feest glamping in Noord-Brabant en genieten van het prachtige buitengebied rondom Kaatsheuvel.
Bij De Smulhoeve logeer je in één van de 6 luxe Ranchtenten of 4 luxe Lodgetenten aangeboden door FarmCamps. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs een eigen badkamer. Bij de Lodgetenten zit de badkamer met grote douchecabine in de tent. Bij de Ranchtent staat de Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent. Wat een luxe, nu alleen nog kiezen.........De 10 comfortabele safaritenten staan op een groot veld achter op het erf.

Eigenlijk te mooi om waar te zijn, een soort sprookje, maar ja dat zijn ze in Kaatsheuvel gewend! Vanaf deze gastvrije boerderijcamping ben je zo in de Efteling. Zelfs op de fiets is dit sprookjespark makkelijk te bereiken vanaf FarmCamps de Smulhoeve.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Smulhoeve FarmCamps!


Aanbieders op De Smulhoeve FarmCamps

FarmCamps verhuurt op camping De Smulhoeve FarmCamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping De Smulhoeve FarmCamps
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.0
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Activiteiten
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Br - naseizoen 2018, met gezin
  26-09-2018
   Br
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Activiteiten
  9
 • Werkelijk een fantastische ervaring. Niets is te veel. Gastvrij echtpaar. Super fijne tenten. En ons prive bad in de paardentrailer was het einde...