Minicamping
Zwembad
Kinderboerderij, speeltuin, trampoline
Snackbar
Jeu de boulebaan
Glampen in een safaritent
Veel fiets- en wandelroutes
De Groote Peel, De Maasduinen

Boek camping De Peelweide bij:

 SAFARITENTEN

camping De Peelweide, Limburg

Een knusse camping in Limburg dat is deze mini glampingcamping De Peelweide zeker. Deze groene camping ligt bij het plaatsje Grashoek. Rust, ruimte, dieren en Limburgse gastvrijheid. Deze camping heeft slechts 20 ruime kampeerplekken en mooie sanitaire voorzieningen. Je kunt hier op het terras bourgondisch genieten van een kopje koffie met vla of een heerlijke ijscoupe. En wat dacht je van de zonsondergang vanaf het terras beleven? En kindvriendelijk is deze camping zeker, ze kunnen volop spelen, dieren ontmoeten en afkoelen in het zwembad.

Glampen in een bosrijke omgeving in Limburg
Behalve de ruste en ruimte op de camping biedt de omgeving genoeg om jezelf niet te vervelen. Op de camping hebben kinderen volop de ruimte. Er zijn verspreid speeltoestellen en er is een grote trampoline. En bij mooi weer kun je zelfs in het water plonsen van het zwembad buiten. En wat dacht je van scharrelen tussen de kippen, schapen en de shetlandpony's. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen ouders een balletje gooien op de jeu de boulebaan.

De Maasduinen en de Groote Peel ontdekken
Pak je wandelschoenen maar in want rondom de camping liggen prachtige routes. Of toch maar liever op de fiets, ook dat is geen probleem.
Op nog geen 10km afstand ligt het Natuurgebied de Groote Peel, waar je je ogen uitkijkt. Mocht je nog meer groen willen, ook de Maasduinen liggen op slechts 35 km. verwijderd. Een dagje fietsen langs de Maas? Geen probleem hoor. Liever een dagje pretpark? Toverland ligt op nog geen 7km afstand.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Peelweide!


Aanbieders op De Peelweide

Vodatent verhuurt op camping De Peelweide safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs