Kleinschalige glampingcamping
Verwarmd buitenbad
Kinderboerderij
De Achterhoek ontdekken

Boek De Meibeek bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Meibeek, Gelderland

Midden in de Achterhoek (Ruurlo), tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes, ligt Camping de Meibeek. De compleet ingerichte safaritenten van Vodatent staan ruim opgezet in een mooie groene omgeving.
Je kunt hier lekker relaxen op het terras van het sfeervol restaurant. De eigenaar zorgt ervoor dat je hier een heerlijke vakantie hebt. Een gemoedelijke sfeer en volop gastvrijheid dat is wat je hier vindt.

Glampingcamping de Meibeek heeft goede voorzieningen
Er is een verwarmd, modern toiletgebouw op de camping. Naast de normale faciliteiten, zijn er ook invalide- en privé sanitair. Ook voor de jongste bezoekers is er goed sanitair.

Kinderen kunnen met hun vriendjes het verwarmd buitenzwembad, een speeltuin met indrukwekkende boomhut en zelfs een kinderboerderij bezoeken. .

De kinderboerderij
Op de kinderboerderij lopen diverse dieren, zoals een ezel, een geit, drie rendieren en twee pony's. En wat dacht je van konijnen, cavia's en kippen. Voor een rijles op paard of pony kun je bij de stal De Kooi terecht. Hier kan ook een eigen paarden gestald worden tijdens een verblijf aan de camping. Je eigen konijn of cavia thuis laten wanneer je op vakantie gaat? Echt niet! De camping beschikt over een dierenhotel, waar je je knaagdier kan laten logeren. Op deze manier kan echt het hele gezin op vakantie.

De omgeving van de camping
Lekker actief bezig zijn? Wandelend, per fiets of in de kano kun je de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hier leven.Fiets bijvoorbeeld de Acht Kastelen Fietsroute of de Staringfietstocht. Verder ligt het natuurpark de Hoge Veluwe wat verder weg maar is zeker een bezoek waard. Ook liggen hier verschillende uitvalswegen richting Duitsland, zodat je ook een bezoek aan onze oosterburen kunt brengen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Meibeek!


Aanbieders op De Meibeek

Vodatent verhuurt op camping De Meibeek safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs