Familiecamping aan het water Brielse meer
Kindvriendleijke voorzieningen
Animatie tijdens hoogseizoen
Multifunctioneel sportterrein
Tennisbaan, voetbalveld, waterskischool
Fietsen, wandelen, watersport
Vissteiger, zwemvlot
Rotterdam, Den Haag, Delft

Boek De Krabbeplaat bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Krabbeplaat, Zuid-Holland

Camping De Krabbeplaat ligt direct aan het water van het Brielse Meer in Zuid-Holland. Centraal gelegen in een mooi recreatiegebied. Van een eenvoudige trekkershut, een comfortabele mobilhome tot een rustige kampeerplek, het kampeerterrein heeft met 350 plaatsen een geschikte plek of accommodatie voor iedereen. De staanplaatsen zijn tussen de tachtig en negentig vierkante meter groot.

Aandacht voor de natuur
Op de camping is veel aandacht voor de natuur. De Krabbeplaat probeert het terrein zoveel mogelijk te laten opgaan in de natuurlijke omgeving. Verder hangen er nestkasten voor vogels en liggen er houtrillen waar egels, bunzings, wezels en kleine vogels zich thuisvoelen. Voor vlinders zijn er plekken met veel bloemen gecreëerd en er staan ouderwetse fruitbomen tussen de beplanting.

De Krabbeplaat is een kindvriendelijke camping met veel voorzieningen
Er is een uitgebreid animatieprogramma voor de jongste bezoekers tijdens het hoogseizoen. De kleutertjes kunnen gezellig met de dieren knuffelen op de kinderboerderij. Verder is er een trapveldje, strandvolleybal en een ponton in het water waar de kinderen vanaf kunnen springen. Het zandstrand loopt geleidelijk af in het water en is honderdvijftig meter lang.

Sportvissen en bootje varen
De camping heeft een eigen haven met een waterskischool. Tegen betaling kun je ook je eigen boot meenemen en aanmeren. Direct buiten het kampeerterrein vind je het voetveer naar Brielle en kun je ook waterfietsen, kano’s, roeiboten en motorboten huren. Sportvissers kunnen bij De Krabbeplaat hun hart ophalen met het zoete water van het Brielse Meer aan de een kant van de camping en een zoutwater kanaal aan de achterzijde.

Bezoek het vestingstadje Brielle met zijn monumentale panden en bijna nog volledige vestingwallen. Ga naar het Noordzeestrand op steenworp afstand en geniet van de zon of ga uitwaaien. Mocht het weer wat tegenvallen is er een kinderspeelparadijs om de hoek en de stad Rotterdam met haar vele mogelijkheden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Krabbeplaat!


Aanbieders op De Krabbeplaat

Vodatent verhuurt op camping De Krabbeplaat safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs