Midden in de natuur en 20 minuten van Rotterdam
Binnenzwembad op de camping (beperkt open voor recreanten)
Kindanimatie in de schoolvakanties
Diverse natuurgebieden
De Molenviergang per fiets, wandelen
Zevenhuizen aan de Rotte
De Rottemeren op loopafstand
Watersportmogelijkheden

Boek camping De Koornmolen bij:

camping De Koornmolen, Zuid-Holland

Camping de Koornmolen is een rustig gelegen camping aan de rand van het recreatiegebied De Rottemeren. De ligging aan de rand van het Groene Hart en tussen de steden Rotterdam, Amsterdam en Den Haag maakt dit een heerlijke vakantieplek in Nederland. Recreatiepark de Koornmolen ligt in een ongekende groene oase bestaande uit De Rotte, het Lage en het Hoge Bergse Bos, de Zevenhuizerplas en de Bleiswijkse zoom.

Dat wordt volop genieten in Zuid-Holland
De camping ligt in een groen natuurgebied en op korte afstand van verschillende grote steden. Je kunt gebruik maken van het overdekt zwembad (let op: dagelijks specifieke openingstijden i.v.m. extern beheer). Buiten ligt een peuterbad met ligweide en speeltuin. De actieve gasten kunnen de fitness bezoeken. Verder kun je jezelf uitleven op de diverse sportvelden. Natuurlijk is er ook een speeltuin en zandbak. In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam een leuk programma voor de jongste bezoekers. Zin in een snack of gewoon in een drankje op het terras of in de gezellige bar? Je kunt hiervoor terecht bij brasserie 't Middelpunt.

Recreatiepark de Koornmolen ligt in een fantastisch natuurgebied.
Je wandelt vanaf de camping direct naar een prachtig meer. Hier bevindt zich ook Jachthaven Rottemeren en kun je een bootje huren bij van Vliet botenverhuur.

En dat niet alleen: het park ligt ook centraal in Zuid-Holland. Dicht bij Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Gouda, Leiden, Delft etc. Een betere ligging kan niet. Elk jaar wordt het recreatiegebied Rottemeren volop bezocht door recreanten. Ze genieten er op en aan het water, fietsen en wandelen in de groene omgeving, picknicken op de velden en wat al niet meer.

De Rottemeren is een uniek en veelzijdig recreatiegebied. Het eeuwenoude riviertje de Rotte ligt centraal in het gebied. Je vindt er vele jachthavens, restaurantjes, beeldende kunst, outdoor sportmogelijkheden en overal plaatsen om te zonnen, fietsen, zwemmen, picknicken, wandelen, varen of paardrijden. Recreatiepark de Koornmolen ligt op fiets- en loopafstand van de Molenviergang. Er loopt een fietspad langs de vier windmolens. Het gezellige dorp Zevenhuizen kent een aantal historische en monumentale gebouwen. Tijdens een vakantie op de Koornmolen kunnen bezoekers natuur en cultuur volop combineren

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Koornmolen!


Aanbieders op De Koornmolen

De Jong Intra verhuurt op camping De Koornmolen bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs