Bekijk grote foto's
Nieuwe FarmCamps boerderij in Friesland
Bonte Beestenboel
Pony knuffelen
10 luxe glamptenten
Leeuwarden en Franeker
De Waddenzee
Aqua Zoo
De Friese meren

Boek De Bonte Fries FarmCamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Bonte Fries FarmCamps, Friesland

Nieuw 2023 bij FarmCamps: vakantieboerderij de Bonte Fries. Wil jij graag logeren op een gezellige boerderij in Friesland? FarmCamps de Bonte Fries is een leuke nieuwe FarmCamps boerderijcamping bij het Friese plaatsje Slappeterp met mooie Barntenten en Farmtenten met airco en eigen sanitair, dat wordt een geweldige glampingvakantie in Friesland toch? Je logeert hier omgeven door een mooi typisch Fries landschap, waardoor je een weids uitzicht hebt over de weilanden en vaartjes. Slappeterp is een klein terpdorp, maar ligt nog geen 20 minuutjes rijden van de Friese kust, Harlingen en Leeuwarden.

De boerderij is een gezellige beestenboel
Vervelen is er niet bij, op deze gezellige boerderij is altijd wat te doen. Het voeren van de dieren, het schoonmaken van de hokken of de pony's borstelen, zeg het maar. En heb je zin in een wandeling met een pony dan huur je gewoon een wandelpony. Maar natuurlijk kun je ook met je nieuwe vriendjes op de trampoline jezelf uitleven. Of pak de skelter en rij naar de modderkeuken. Misschien organiseert de boer of boerin wel een potje polsstokspringen of gaan ze een hut met je bouwen. Het kan hier allemaal gebeuren zolang het maar gezellig en leuk is. Op de boerderij is ook een boerderijwinkel voor de dagelijkse boodschappen en elke dag verse broodjes. Voor de kinderen kun je een boerenoverall huren.

Lekker slapen in een echte Barnten of luxe Farmtent maar waar?
In de provincie Friesland vind je wel 3.000 kilometer aan fietsroutes, dus vergeet je fiets niet. Watersporters kunnen de Friese meren bezoeken en het natuurgebied De Alde Feanen ligt ook op korte afstand van de boerderij. Behalve een dagje winkelen kun je natuurlijk ook de historische binnenstad van Leeuwarden ontdekken. Of bezoek een van de Friese elf steden, Franeker met een mooi historisch centrum. En tijdens je vakantie moet je zeker een dagje Waddeneilanden plannen. Wordt het Terschelling of Vlieland? Voor de kinderen is een bezoek aan de dierentuin Aqua Zoo of het Kameleondorp Terherne een heerlijk dagje uit.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Bonte Fries FarmCamps!


Aanbieders op De Bonte Fries FarmCamps

FarmCamps verhuurt op camping De Bonte Fries FarmCamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs