Charmecamping Moravië
Glampen in een safaritent
Zwembad met glijbaan
Bakker en supermarkt op loopafstand
Fiets- en mountainbikeroutes
Kanovaren, golfen, klimmen, paardrijden
Kampvuur

Boek De Bongerd bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Bongerd, Moravië

Camping De Bongerd in Tsjechië ligt in een beschermd natuurgebied met veel bos, mooie meren en schitterende vergezichten. Flora en fauna is hier vaak beschermd. Voor je boodschappen, een apotheek en enkele leuke restaurants ga je naar de stad Boskovice. Deze stad ligt slechts 10 kilometer van deze groene camping. In Tsjechië betaal je met Kronen (Kc). Het is niet mogelijk om contant te betalen met euro's of te pinnen op de camping. In het dorp kan je Kronen pinnen. De camping ligt op een bergplateau van 720 meter hoog aan de rand van de Moravische Karst.

Glampen en volop gezelligheid op camping de Bongerd
De dag beginnen vanaf jouw safaritent kan met een frisse duik in het zwembad. Je kunt hier ook van de lange glijbaan glijden. Voor een fris drankje of ijsje spreek je af bij de bar. In de gemeenschappelijke ruimte vind je gratis wifi. Hier worden ook de belangrijke voetbalwedstrijden uitgezonden! Terwijl de ouders even rust vinden vermaken de kinderen zich in de speeltuin. Geen zin om te koken? Dan is er een kleine snackbar met Hollandse snacks en pizza's op bestelling. Ook is er een vuurplaats waar vaak een kampvuur wordt aangestoken met soms een bijkomende leuke activiteit!

Prachtige natuurlijke omgeving van Moravië
In de omgeving van camping de Bongerd is veel te beleven. Zo zijn er verschillende watersporten uit te oefenen, zoals kanoën, zwemmen, bootje varen en waterfietsen. Ook is er een golfbaan met 18 holes op korte afstand van de camping! Voor de kinderen is er in de buurt een klim- en aquapark waar je jezelf de hele dag kunt uitleven. Wandelen en fietsen kun je, vanaf de camping en in de buurt, volop. Met de vele wandel- en fietsroutes naast de camping hoef je jezelf geen moment te vervelen. Aan cultuur en geschiedenis kom je hier ook niets te kort. In de stad Boskovice vind je vele historische overblijfselen. Ooit in een druipsteengrot geweest?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Bongerd!


Aanbieders op De Bongerd

Vodatent verhuurt op camping De Bongerd safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs