Mooi vakantiepark met luxe huizen
Direct aan het mooie Noordzeestrand
Verken zeeland, ruik, luister en proef
Binnenbad, Koos Konijn

Boeken op camping De Banjaard? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping De Banjaard, Zeeland

De Banjaard, ofwel voluit 'Noordzee Résidence De Banjaard', ligt aan de Noordzeekust van het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit park een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Bovendien heeft De Banjaard één van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Nederland! De faciliteiten zijn ondergebracht in een in strandstijl gebouwd plazagebouw, dat het centrum vormt van het park.

Kinderen zullen genieten van het leuke binnenbad en Koos Konijn zorgt voor veel vertier op het park. Op Noordzee Residence De Banjaard kan er gratis deelgenomen worden aan diverse sport en animatie bezigheden en heb je bovendien gratis toegang tot het overdekte zwembad. Daarnaast mag je ook gratis gebruikmaken van zwemparadijs De Roompot in Kamperland.

Honger van al die activiteiten? Geen probleem bezoek het leuke a la carte Restaurant of voor een snelle snack ga je naar het eetcafe of snackbar.

Een exclusief villapark, dat qua opzet en voorzieningenniveau niets te wensen overlaat. Met de mooiste en schoonste Noordzeestranden aan je voeten en heel Zeeland binnen handbereik. Gelegen aan een van de schoonste stranden van Nederland. En terug in jouw vrijstaande vakantielandhuis gaat dit pure vakantiegenieten gewoon door!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Banjaard!


Boeken op De Banjaard

Roompot Vakanties verhuurt op camping De Banjaard chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs