Bekijk grote foto's
Mooi vakantiepark met luxe huizen
Direct aan het mooie Noordzeestrand
Verken zeeland, ruik, luister en proef
Binnenbad, Koos is er ook
Het Veerse Meer ontdekken
Tennisbaan, midgetgolfbaan
Fietsen en wandelen
Neeltje Jans
1 km

Boek De Banjaard bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

De Banjaard, Zeeland

De Banjaard, ofwel voluit 'Noordzee Résidence De Banjaard', ligt aan de Noordzeekust van het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit park een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Bovendien heeft De Banjaard één van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Nederland! De voorzieningen zijn ondergebracht in een in strandstijl gebouwd plaza-gebouw, dat het centrum vormt van het park.

Spetteren en Koos ontmoeten
Kinderen zullen genieten van het leuke binnenbad en Koos zorgt voor veel vertier op het park. Op Noordzee Residence De Banjaard kan er gratis deelgenomen worden aan diverse sport en animatie bezigheden en heb je bovendien gratis toegang tot het overdekte zwembad. Verder kun je heerlijk actief bezig zijn op een van de sportvelden, tennisbanen of maak en sprong op de trampoline.

Shoppen, fietsen of wandelen, zeg het maar
En wil je de omgeving verkennen op de fiets, dan huur je deze op de Banjaard. Daarnaast biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor een dagje uit. van shoppen in Middelburg tot op ontdekking op Waterpark Neeltje Jans: voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Daarnaast mag je ook gratis gebruikmaken van zwemparadijs De Roompot in Kamperland.

Honger van al die activiteiten? Geen probleem bezoek het leuke a la carte Restaurant of voor een snelle snack ga je naar het eetcafe of snackbar.

Een exclusief villapark, dat qua opzet en voorzieningenniveau niets te wensen overlaat. Met de mooiste en schoonste Noordzeestranden aan je voeten en heel Zeeland binnen handbereik. Gelegen aan een van de schoonste stranden van Nederland. En terug in jouw vrijstaande vakantielandhuis gaat dit pure vakantiegenieten gewoon door!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar De Banjaard!


Aanbieders op De Banjaard

Roompot Vakanties verhuurt op De Banjaard chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs