Grote recreatieplas met strand en glijbaan
Buitenbad en futuristisch binnenbad
Kidsclub, speeltuinen, een dierenwei
Uniek: een 9 holes golfbaan op de camping!
Minigolf en een fietscrossbaan
Chillerzz is de coole jeugdlounge voor tieners
Animatieteam en het gloednieuwe theater
Prachtig restaurant met terras

Boek camping De Achterste Hoef bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR

camping De Achterste Hoef, Noord-Brabant

Het leven is goed in het Brabantse land. Bij camping De Achterste Hoef in Bladel is het nóg beter. Heerlijk kamperen tussen het Kempische groen. En er is zoveel te doen. Een grote recreatieplas, mooie zwembaden, heel veel speelpret. De Achterste Hoef ligt centraal in het bos bij het plaatsje Bladel, vlak onder Eindhoven in Noord-Brabant. Het recreatiepark is van alle gemakken voorzien, geeft duikcursussen en heeft zelfs een officiele 9-holes golfbaan.

Golfpret en waterpret
Camping De Achterste Hoef is een grote, luxe familiecamping met royale plaatsen voor tent of caravan. Omgeven door veel groen én sfeer. Uniek: een volwaardige golfbaan. De 9 holes van De Achterste Hoef dagen je uit. Waterpret? Je moet kiezen. Tussen de gigantische recreatieplas met strand en glijbaan, het nieuwe buitenbad en het futuristische binnenbad. Er is ook een leuk kinderbadje.

Kidsclub, speeltuinen (buiten én binnen), een dierenwei, minigolf, een fietscrossbaan. En pannaveldjes voor jonge Messi's. Een kinderparadijs. Chillerzz is de coole jeugdlounge voor tieners. In het gloednieuwe theater schittert het animatieteam. Ze organiseren van alles. Van familiemusicals tot enge spookavonden! Lekker tafelen? Welkom in het prachtige restaurant met terras.

Bezoek de omgeving van Bladel en België
Bladel ligt in de Brabantse Kempen. Bossen, heide, langgevelboerderijen...een schitterend gebied. Met spannende verhalen over smokkelen. België ligt aan de overkant. Met het smikkelen zit het ook wel goed. Tja, je bent in bourgondisch Brabant.

In de omgeving: De Achterste Hoef in Bladel:Misschien overbodig om te zeggen, maar neem de fietsen mee. Of huur ze op de camping. Het fietsroutenetwerk van De Kempen is prachtig. En je passeert voldoende restaurantjes. In Eersel -een dorp verderop- ligt het mooiste marktplein van Noord-Brabant. Zeggen de kenners. Oordeel zelf op zo'n gezellig terrasje. Een dagje naar de Efteling. Of naar Safaripark De Beekse Bergen. Of het Belgische Bobbejaanland. Genoeg pretparken binnen 1 uur rijden. Shoppen? Eindhoven heeft een trendy centrum. Daar zit je helemaal goed. Kinderpret in Bladel: de overdekte speelboerderij De Hooiberg. Vinden ze fantastisch!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Achterste Hoef!


Aanbieders op De Achterste Hoef

Camping De Achterste Hoef verhuurt safaritenten, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs