Camping 700 meter van strand
Rust, overzichtelijk
Marseille, St. Tropez en Hyères
Restaurant
600 m
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Zuid Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Clair de Lune bij:

 GLAMPING STACARAVANS

camping Clair de Lune, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Op schiereiland Giens aan de Côte d’Azur in Frankrijk ligt deze kleine camping met een uniek concept, waarbij een vakantiedorp, kamperen en een hotelgevoel gecombineerd is in één vakantiebestemming. En laat die auto maar staan, want met het dorpje Giens en het strand op slechts een paar honderd meter afstand van Camping Clair de Lune kan je het allemaal wandelend af.

Tip voor koppels en jonge gezinnen
Camping Claire de Lune richt zich met name op koppels en gezinnen met jonge kinderen. Het is klein en overzichtelijk en de speeltuin en speelzaal zorgen voor de nodige uurtjes speelplezier voor de ukkies. En ook in het familierestaurant ben je meer dan welkom om met elkaar lekker een vorkje te prikken. Ennuh, als je nou lekker met z’n tweetjes op vakantie bent boek dan zéker een accommodatie met eigen jacuzzi op het terras. Hoe luxe is dat!

Lekker dicht bij het strand
Slechts 700 meter wandelen en dan sta je met je handdoek over je schouder op het strand. Laat die zon maar schijnen! Insmeren, zonnebril op en werken maar aan dat kleurtje. Vergeet trouwens de emmers en schepjes niet, want de kinderen willen geheid prachtige zandkastelen bouwen. Verse ingrediënten voor het avondeten haal je natuurlijk op de markt in Hyères, maar slenter er ’s avonds ook een keer rond. Het historische plaatsje is erg charmant en het leeft er helemaal op vanaf de schemer. Je zit hier ook in de buurt van Saint-Tropez, wie kent het niet! Bekend geworden door een film met Brigitte Bardot en van een rustig vissersplaatsje veranderd in een toeristentrekpleister. Vergaap je aan de dure jachten en kijk je ogen uit vanaf een gezellig terrasje. Hier is het zien en gezien worden. Je portie cultuur neem je in Marseille, na Parijs de grootste stad van Frankrijk met maar liefst 900.000 inwoners. Musea, indrukwekkende kathedralen, een burcht en nog veel meer. Prima te ontdekken tijdens een leuke stadswandeling. Op naar Frankrijk!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Clair de Lune!


Aanbieders op Clair de Lune

Vacanceselect verhuurt op camping Clair de Lune glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs