Bekijk grote foto's

Center Parcs Park Nordseeküste

Op schiereiland Butjadingen
Supergroot Aqua Mundo zwemparadijs
Naast het Friesenstrand
Bezoek belevenis- en dierenpark Jaderpark
Zuivere lucht en oneindige vergezichten over het wad
Familievakantie
Cottages, appartementen en 4-sterren hotelkamers

Boek Center Parcs Park Nordseeküste bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Park Nordseeküste, Niedersachsen / Harz

Op zoek naar de ideale gezinsvakantie aan de Duitse kust? Kom naar Butjadinger Küste. Dit park is een van de vakantieparken van Center Parcs in Duitsland, vlak bij Bremen. Aanraders zijn een bezoek aan Bremerhaven of mountainbiken in de duinen. Verder kun je uren wandelen over het strand en genieten van de zonsondergang.

Snuif de zeelucht en geniet
Ontdek een overvloed aan rust en ruimte aan de Duitse kust. Park Nordseeküste ligt op het groene schiereiland Butjadingen, waar het waddengebied zelfs UNESCO Werelderfgoed is. Wandel heerlijk over het wad of haal al fietsend een frisse neus langs de kust. En ravot met de kinderen op buitenspeelsplaats Friesenstrand.

Lekker spelen kan natuurlijk ook!
De jongste kinderen hebben de tijd van hun leven op diverse in- en outdoor speeltoestellen of luisteren naar de Voorleesverhaaltjes van Orry. In het vier verdiepingen tellende waterparadijs Aqua Mundo laat je jezelf meevoeren door de Crazy River. En daarna blaas je heerlijk stoom af in de sprookjesachtige 1001- nacht Sauna.

Een dagje erop uit?
Ga shoppen in Bremen of bezoek Bremerhaven en Helgoland. Geniet daarna van de rust in je cottage of in het luxe 4-sterrenhotel met directe toegang tot de tropische Market Dome en de Aqua Mundo. Zomer of winter, het is altijd lekker uitwaaien in Park Nordseeküste.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Nordseeküste!


Aanbieders op Center Parcs Park Nordseeküste

TUI verhuurt op Center Parcs Park Nordseeküste chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs