Aqua Mundo zwemparadijs
Voor Mountain bikers, Nordic Walkers, wandelaars
Buitensauna bij VIP cottages
Ook winterbestemming

Boek Center Parcs Park Hochsauerland bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Center Parcs Park Hochsauerland, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Een zomervakantie in de bergen en toch dicht bij Nederland? Park Hochsauerland ligt vlakbij Winterberg in het Sauerland. Dit vakantiepark biedt activiteiten voor jong en oud en in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Een ideale bestemming voor een familievakantie in Sauerland!

Het Sauerland, met al haar heuvels is een paradijs voor mountainbikers, wandelaars, Nordic Walkers en wintersporters. Sauerland is ook 's winters een prachtig skigebied met de skidorpen Willingen en Winterberg.

Voor de kinderen één groot speelparadijs. Binnen en buiten spelen tot de zon ondergaat. Bij Cool Factor Mission zijn er spannende opdrachten en codes die gekraakt moeten worden. Terwijl de oudsten zich hier vermaken of een les volgen bij de indoor voetbalschool, maken de kleintjes kennis met een spannend beroep bij de Wannabe activiteiten. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

De hele familie geniet in de tropische Aqua Mundo met het uitdagende Water Playhouse. Of samen van de wildwaterbaan Crazy River en ook nog in de stroomversnelling van de Lazy River. Voor de ouders dan een massage in het Health & Beauty Center?

De cottages en hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken. En je loopt vanuit je (familie)kamer of suite lekker overdekt naar alle indoor voorzieningen. Park Hochsauerland is in de winter en de zomer de perfecte bestemming tussen 1000 heuvels.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Hochsauerland!


Aanbieders op Center Parcs Park Hochsauerland

CenterParcs verhuurt op Center Parcs Park Hochsauerland chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs