Gelegen aan de voet van de Alpen
Groot subtropisch zwemparadijs met 5 glijbanen
2 grote indoor speelparadijzen
Ontspannen in Spa & Country Club
Luxe Cottages en Wellness
Veel spannende outdoor activiteiten
Rust, ruimte, groen, bergen

Boek Center Parcs Park Allgäu bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Park Allgäu, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

Park Allgäu is een mooi Center Parcs park in Zuid-Duitsland bij het plaatsje Leutkirch im Allgau. Het is een luxe en innovatief vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, midden in de natuur en aan de voet van de Alpen. Ontdek dit droomvakantiepark hier snel en verbaas je over de vernieuwingen en het luxe aanbod.

Een luxe verblijf aan de voet van de Alpen
De ligging tussen Stuttgart, München en Zürich is uniek met de Alpen op de achtergrond. Verder vind je hier een fantastisch tropisch zwemparadijs Aqua Monde en een Spa & Country club voor de ultieme ontspanning.

Een droomvakantie voor de kinderen
Het Tropisch zwemcomplex en de vele activiteiten, de indoor speeltuin Baluba, de klimtuin en de kinderboerderij maken dit tot een vakantieparadijs voor kinderen en hun ouders. De woningen variëren van moderne smaakvolle cottages zoals je gewend bent bij Center Parcs tot zéér exclusief met diverse wellnessvoorzieningen. Kies snel uit de Comfort, Premium of VIP cottages. Kies je voor de VIP Cottages dan beschik je over een wellness-ruimte, infraroodsauna en diverse vip-arrangementen.

Bedwing de langste wildwaterbaan van Center Parcs, zoef met de spectaculaire Rollercoaster Zipline door de bomen naar beneden en ravot met de kinderen in de grote indoor speelwereld. Wandel en fiets in de zomer, en geniet van allerlei wintersporten als het sneeuwt!

Wandelen en puur genieten
Park Allgäu ligt in een van de populairste vakantiegebieden in Duitsland. Het 184 hectare grote Park Allgäu is gelegen in een mooie en bosrijke omgeving met fantastisch uitzicht over de Alpen. Dit vakantiepark in Duitsland ligt in de buurt van het gemoedelijke stadje Leutkirch op de grens tussen Beieren en Baden-Wüttemberg.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Allgäu!


Aanbieders op Center Parcs Park Allgäu

TUI verhuurt op Center Parcs Park Allgäu chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs